מידע שימושי מבחן התאמה ללימודי מקצוע

• הוסף לסימניות
מבררת עבור קרובה - אשמח לקבל כל מידע
על מישהי שעושה מבחן התאמה ללימודי מקצוע.
לקראת לימודים אחרי כיתה י"ב.
באזור הצפון / המרכז.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מה זה מבחן התאמה?
מבחן תיל או משהו בסגנון?
למפתח יש מבחנים כאלה.

אולי בכלל את מתכוונת לגרפולוגית או מורפולוגית?

• הוסף לסימניות
יש אבחון אסטרולגיה (לפי מפת לידה)
היא מדויקת ב100%
אם מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפי יום ושעת הלידה המאבחן יכול להתאים מקצוע.
(לפי מפת השמים באותה שעה. במילה אחת: מזל האדם.)
אבל, אבחון כזה עולה כמה מאות שקלים.

• הוסף לסימניות
מבחני התאמה - מבחני תיל - הכי כדאי לעשות אצל כיוון. בכל עיר יש משרד, הם לא מקבלים תלמידות מעיר אחרת.

יש לי את הטלפון של ירושלים. אם זה חשוב, אכתוב לכם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
איזה אבחון מומלץ עבור בחירת מקצוע,
עשיתי בעבר את הפשוט ב"מפתח".
זה לא עזר לי מספיק להתמקד.
מחפשת אבחון שיוביל למקצוע ללא לימודים מטרימים

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק מבחן פשוט, זה מבחן תיל.

ותבקשי שוב שיחה עם הפסיכותרפיסט. ותבקשי שיחה, שבה תוכלי להסביר מה קרה כשיצאת עם ההצעות שלהם. יתכן שתקבלי מענה שיותר יעזור.

אבחונים מוצלחים יותר, עלולים להשאיר אותך באותו מקום, כי אם גרפולוג (בהנחה שהוא הכי מומלץ) יאבחן אותך, בכלל לא בטוח שהוא יוביל אותך למקצוע ללא לימודים מטרימים.

• הוסף לסימניות
זה מידי יקר משהו יודע אם יש משהו יותר זול או משהו כבר עשה את זה ויודע אם זה שווה את הכסף
אני פיתחתי לזילבר את המערכת ע"פ נוסחת המבדק שהוא פיתח.
מבחינת שווי - לדעתי זה שווה בהחלט.
זה הוציא אותי ואנשים בסביבה שלי בצורה מדויקת להפליא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה