דרוש מידע מבחן מוקסו למבוגרים

• הוסף לסימניות
היכן בבני ברק? או בסביבה...
יש הפניה מנוירולוגית- קופ"ח מכבי

• הוסף לסימניות
.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 13 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
יש ב'תושיה' רח' חזו"א.
לא יודע אם מכבדים הפניות של קופ"ח.

• הוסף לסימניות
למכון 'אחיה' יש בכמה מקומות באזור המרכז
זה לא אבחון יקר במיוחד בפרטי, יותר חשוב האדם שמפענח את תוצאות האבחון
אני מכיר את הסניף שלהם באלעד והעומד בראש המכון הוא ממש מקצוען.

אם את רוצה אבחון בתמורה לטופס 17 של מכבי תפני למוקד מכבי ותבררי

• הוסף לסימניות
למכון 'אחיה' יש בכמה מקומות באזור המרכז
זה לא אבחון יקר במיוחד בפרטי, יותר חשוב האדם שמפענח את תוצאות האבחון
אני מכיר את הסניף שלהם באלעד והעומד בראש המכון הוא ממש מקצוען.

אם את רוצה אבחון בתמורה לטופס 17 של מכבי תפני למוקד מכבי ותבררי
נכון, לכן בעצם אין זה משנה היכן מתבצע המבחן? תפענח אותו נוירולוגית...

• הוסף לסימניות
נכון, לכן בעצם אין זה משנה היכן מתבצע המבחן? תפענח אותו נוירולוגית...
זה לא מדוייק
גם כשאת הולכת לפרופסור בכל תחום רפואי דבר ראשון הוא קורה מה כתב איש הרנטגן או הסי טי
לפעמים הוא מכניס את הדיסק לכונן שלו ולפעמים גם את זה לא..

לא נראה לי שנוירולוגית ואפילו ממומחית תתעמק בכל שלבי המבחן
לשם כך יש טכנאי שכותב מסקנות ולכן צריך טכנאי טוב.

• הוסף לסימניות
במבחני מוקסו שאני מכירה היה למומחה המפעיל חלק ניכר ביותר של האבחון. הוא סיכם איך הנבחן התייחס למבדק, המתח או הקלילות בשעת המבחן, ההתייחסות לאכזבה או להצלחה, הרצון להצליח בכל מחיר או הרצון להיכשל שיתכן שנובעות מסיבות פסיכולוגיות, המאמץ (העליון) שהשקיע, הסיפוק או אי הסיפוק בסיום וכו' וכו'. אני מאמינה שרק מומחה קשב וריכוז ומומחיות ספציפית למבדק תביא את התוצאות המקסימליות.

• הוסף לסימניות
במבחני מוקסו שאני מכירה היה למומחה המפעיל חלק ניכר ביותר של האבחון. הוא סיכם איך הנבחן התייחס למבדק, המתח או הקלילות בשעת המבחן, ההתייחסות לאכזבה או להצלחה, הרצון להצליח בכל מחיר או הרצון להיכשל שיתכן שנובעות מסיבות פסיכולוגיות, המאמץ (העליון) שהשקיע, הסיפוק או אי הסיפוק בסיום וכו' וכו'. אני מאמינה שרק מומחה קשב וריכוז ומומחיות ספציפית למבדק תביא את התוצאות המקסימליות.
אשמח להמלצה על מקום כזה (עבור מבוגר).

• הוסף לסימניות
בני ברק

• הוסף לסימניות
המומחה המדובר הוא ירושלמי
אני גם לא יודעת לגבי החזר מקופת חולים
אבל נראה לי שהמחיר גם כך לא גבוה יחסית לטיפולים ואבחונים מקצועיים

• הוסף לסימניות
בעזר מציון יש מחלקה מיוחדת לייעוץ לגבי קשב וריכוז- אבחונים, מטפלים, רופאים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה