התייעצות מבחן תיאוריה

• הוסף לסימניות
שלום, אני כבר עשיתי את מבחן התיאוריה 6 פעמים ולא הצלחתי לעבור. אשמח לקבל טיפים או הצעות. תודה!

• הוסף לסימניות
לעבור על הספר טוב ולישון טוב לפני המבחן עדיף לנסות מבחן "דוגמא" באתר יום אחרי שלומדים את זה
חשוב לדעת שהכלל שעוזר הכי הרבה זה שכל התשובות פועלות לפי היגיון של זהירות אם נצמדים לכלל הזה עוברים את רוב המבחן בקלות (חוץ מתמרורים, וי"א גם זכות קדימה) כך יוצא שלא צריך לזכור המווווווווווןןןןן פריטים

• הוסף לסימניות
תעשה 100 מבחני דוגמא שיש באינטרנט
זה השאלות שיש שם
תתרגל

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ לעבור פעם אחת או פעמיים על הספר בעיון
ובנוסף לעשות מספר מבחני דוגמא במחשב
ובסופו של דבר השאלות הם של הגיון - כך שמה שנראה שיהיה הכי חוקי זה התשובה
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי תפרט איך בדיוק למדת.
כי כל אחד יש לו סגנון שונה כדי לקלוט את החומר.
אם דרך מבחנים, אני דווקא הייתי ממליצה לעבור על מאגר השאלות של משרד התחבורה. (כ 1,800 :eek:)

• הוסף לסימניות
אולי תפרט איך בדיוק למדת.
ברור שיש כאלו שעברו את המבחן של התאוריה והם חזרו על השאלות דרך מבחני בדוגמא
אבל מבחינתי מה שאני מרגיש שעשיתי את המבחני דוגמא ותמיד היו כמה שאלות שלא ידעתי והסתכלתי מה התשובה האמיתית אבל לא באמת זכרתי את התשובה האמיתית כלומר זה לא נכנס לי לראש
ובשונה מהספר שמה שקראתי ישר נקלט לי בראש וככה עברתי בהצלחה את המבחן ב"ה

• הוסף לסימניות
ברור שיש כאלו שעברו את המבחן של התאוריה והם חזרו על השאלות דרך מבחני בדוגמא
אבל מבחינתי מה שאני מרגיש שעשיתי את המבחני דוגמא ותמיד היו כמה שאלות שלא ידעתי והסתכלתי מה התשובה האמיתית אבל לא באמת זכרתי את התשובה האמיתית כלומר זה לא נכנס לי לראש
ובשונה מהספר שמה שקראתי ישר נקלט לי בראש וככה עברתי בהצלחה את המבחן ב"ה
ברור שצריך ללמוד.
אני גם למדתי את הספר.
אבל גם צריך קצת לתרגל כדי לקלוט את סגנון השאלות.
וזה עניין של משמעת עצמית לא להסתכל בתשובות.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי המון המון מבחנים.
בלי בכלל לעבור על הספר .
ולאחר מכן עברתי בספר על דברים שלא היו מספיק מובנים/ נושאים שנכשלתי הרבה פעמים.
לדעתי מבחנים זה הכי טוב, כי בסוף כל השאלות מאותו מאגר, והרבה חוזרות על עצמם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה