דרוש מידע מבחני חו"ץ - סאלד

• הוסף לסימניות
מקפיצה
סיימתי לימודים לפני שנתיים ואני צריכה דחוף תעודה שעברתי חוצים,
אין לי אפשרות לקבל מהסמינר כי הם סגורים עכשיו בגלל חנוכה ואני זקוקה לזה בדחיפות
אני לא מוצאת את זה באתר של משרד החינוך (יש שם רק ציונים של בגרויות)
יש למישהו מושג אם אפשר לקבל את זה דרך האתר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
סיימתי לימודים לפני שנתיים ואני צריכה דחוף תעודה שעברתי חוצים,
אין לי אפשרות לקבל מהסמינר כי הם סגורים עכשיו בגלל חנוכה ואני זקוקה לזה בדחיפות
אני לא מוצאת את זה באתר של משרד החינוך (יש שם רק ציונים של בגרויות)
יש למישהו מושג אם אפשר לקבל את זה דרך האתר?
את צריכה את מרכז הבחינות ולא את משרד החינוך
כי זה חוצים ולא בגרויות

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה...

תכל'ס מי שעברה מבחני סאלד לפני 25 שנים, יש לה איזה שהוא מקום/אתר שהיא יכולה לצפות בציונים אלו?

• הוסף לסימניות
משהי יודעת האם זה נכון שעוברים בעיברית ב56?????
תענו לי דחוווף כי אני צריכה לדעת כמה ללמוד עליהם🤓

• הוסף לסימניות
משהי יודעת האם זה נכון שעוברים בעיברית ב56?????
תענו לי דחוווף כי אני צריכה לדעת כמה ללמוד עליהם🤓
הציון בדקדוק ובהבעה צריך להיות בממוצע יחד של 70

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה