כללי מבחר לוגואים

• הוסף לסימניות
לא אני עשיתי את זה,
אבל קיבלתי רשות להעלות לחוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• הגשה ללוגו מצפה לעמק.jpg
    הגשה ללוגו מצפה לעמק.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הראשון - מעורר השראה!
השאר גם מעולים, אבל לא ברמה של מס' 1

• הוסף לסימניות
לוגואים יפים, מבחינת השם לענ"ד הלמ"ד מיותר. מצפה עמק מצטלצל יותר טוב ומתגלגל בלשון יותר בקלות.

• הוסף לסימניות
אם החברה יש לה שאיפות גבוהות, לוגו מס' 1 הכי מתאים, אם היא יותר ישראלית מקומית - מס' 2.

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון הכי יפה, אבל מזכיר לי מדי תפילין.
מציעה לגמור את הפסים לא בשווה בגובה, כדי שייראה יותר בניה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2220637:
לוגואים יפים, מבחינת השם לענ"ד הלמ"ד מיותר. מצפה עמק מצטלצל יותר טוב ומתגלגל בלשון יותר בקלות.

יש סיבה לזה, לפי המיקום.

• הוסף לסימניות
מרשים!
את הסלוגן הייתי בוחרת של 3 - רואים עתיד, מתקשר לי טוב עם מצפה.

• הוסף לסימניות
כל לוגו ליגה! מי עיצב, אתה?

• הוסף לסימניות
כאמור לעיל הלוגו הראשון מעולה ומדהים.
רק מעיון בהדמיות השונות רואים שאם הלוגו יהיה מונוכרומטי אז שני המילים מתנגשות מצפהלעמק.
מומלץ לשנות מילה אחת למשקל יותר כבד מהשני לתיקון הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה