נכון.התעריף עולה
כל נפש שרשומה בחברת המים, זכאית ל3.5 קוב בחודש בתעריף המוזל (שזה 7 קוב בחשבונית של חודשיים)תנו לי דוגמאות למחירים שעברו את המותר וגובים עליהם את הקנס/לא קנס המדובר.
חייבת אומדן...
עוד אעשה עבודת תחקיר מעמיקה
כרגע רק בשביל לקבל החלטה כללית
תודה!כל נפש שרשומה בחברת המים, זכאית ל3.5 קוב בחודש בתעריף המוזל (שזה 7 קוב בחשבונית של חודשיים)
התעריף המוזל הוא 7.3 ש"ח לקוב, והיקר הוא 13.8 ש"ח.
הכי פשוט להדליק את המים לשעתיים (ולא להשתמש כלום בזמן הזה), תצלמו את השעון לפני ואחרי, אם תרצו תעלו לכאן ונעשה לכם חשבון.
קוב זה 1000 ליטרתודה!
אף אחד לא מגלה לי מה התרגום החופשי של קוב מים.
התכוונתי לתרגום בשקליםקוב זה 1000 ליטר
כמה נפשות רשומים בדירה?×7 קוב לחודשייםתודה!
אף אחד לא מגלה לי מה התרגום החופשי של קוב מים.
מה המספרים שרשומים בד"כ על חשבונית חודשית של משפחה ברוכה?
איזה סכום נחשב לחריגה?
לא יודעים לשלוף מהזכרון?
רק לי כואב הלב על המים???(ושאלת השאלות, מה למען השם אני אעשה עם המים שיזרמו לי 5 שעות.... אולי נפתח בריכה במרפסת לכבוד המסיבה)
כל 100 דליים זה קובקחי דלי עם מידה ( 10 ליטר לדוג')
תפעילי סטופר - ותמלאי את הדלי מהברז הרצוי.
תראי כמה דק' זה לקח.
תכפילי ל5 שעות
כל 10 דליים - זה קוב.
כל קוב, בתעריף הנמוך כ7 שח, בתעריף הגבוה כ13 ש"ח
כמובן שיש משתנים
כי לחץ המים יכול להשתנות במהלך השעות אם יפתחו בבית / בבנין ברז נוסף.
כי קשה לראות את התנועה בשעון בזמן קצר. אלא אם הוא שעון דיגיטלי.למה לפתוח לשעה???
תפתחו ל10 דקות. תכפילו ב 6 ואז ב 5. לא?
סתם חבל על המים!
או לדקה ותכפילו ב 60.![]()
אה...כי קשה לראות את התנועה בשעון בזמן קצר. אלא אם הוא שעון דיגיטלי.
מה זה "משפחה ברוכה" כל משפחה עם הרגלי השימוש שלה (יש בתים שמקלחת ממוצעת חצי שעה..., וכל היום כביסות, אין שום חסכנים בברז, ושוטפים את הרכב והחצר 5 פעמים בשבוע).מה המספרים שרשומים בד"כ על חשבונית חודשית של משפחה ברוכה?
איזה סכום נחשב לחריגה?
לא יודעים לשלוף מהזכרון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים