דרוש מידע מבינים במכס לסיטונאים בישראל ובעולם?

• הוסף לסימניות
האם ייצוא תכשיטים לא אמיתיים (דהיינו לא יהלום אמיתי וכדו׳) מישראל וייבואם למדינות אחרות בעולם דורש תשלום מכס ביציאה מישראל ובכניסה למדינה שמייבאים אליה?
מדובר על כמויות, לא על בודדים.

• הוסף לסימניות
ביציאה מישראל ברור שאין מכס
ואם יש לך רשומון יצוא אין גם מע''מ
במדינת היעד תלוי איזה מדינה ומה מדיניות המיסים שלה
משתנה מארץ לארץ
להבין בחוקים האלה זה מקצוע שלומדים
ויש אנשים שזה מקצועם

• הוסף לסימניות
תודה.
האם יש כאן מישהו שעוסק בזה?
לעת עתה מדובר על ישראל וארה״ב.

• הוסף לסימניות
תודה.
האם יש כאן מישהו שעוסק בזה?
לעת עתה מדובר על ישראל וארה״ב.
אני לא יודע מה המדיניות ביצוא לארה''ב של דמוי תכשיטים
או שתחפש באתר המכס מידע לגבי זה
או שתפנה למשרד עמילות מכס כמו BSD בבני ברק הם בטוח יודעים

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה המדיניות ביצוא לארה''ב של דמוי תכשיטים
או שתחפש באתר המכס מידע לגבי זה
או שתפנה למשרד עמילות מכס כמו BSD בבני ברק הם בטוח יודעים
בגלל שיש כ״כ הרבה מידע בנושא, אני לא ממש מוצא בזה ידיים ורגליים... לכן אני מעדיף להתייעץ עם מישהו שעוסק בזה.

• הוסף לסימניות
'שער לעולם '
תבדוק שם יש את המידע
או פשוט להכנס לעמיל מכס ולשאול

• הוסף לסימניות
תודה @תילתן
אם יש כאן מישהו בפרוג שיכול לתת לי טיפה כיוון מקצועי, זה יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
היה לי רק טעות בשם זה 'שער עולמי'
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה