עזרה מבינים במסמכים וכד' לשגרירות ארה"ב ??

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין האם המסמך הזה עונה לבקשת השגרירות?
אני אשמח לקבל תשובה מהמבינים!!

הדרישה של השגרירות-
The date of birth on your current passport application does not match previous passport records. Please submit a certified U.S. birth certificate, Certificate of Citizenship, or other documentation to verify the correct date of birth.

וזה מה שיש לי בבית - לא נולדתי בארה"ב כמובן שזה תמונה מגוגל
certificate-birth-abroad-crba.jpg

@echadmishishim
@שירותי ויזה לארה"ב

• הוסף לסימניות
^^^

• הוסף לסימניות

הדרישה של השגרירות-
The date of birth on your current passport application does not match previous passport records. Please submit a certified U.S. birth certificate, Certificate of Citizenship, or other documentation to verify the correct date of birth.

@echadmishishim
@שירותי ויזה לארה"ב
נשמע שכן.

מה שיש בתמונה עונה לדרישה של U.S. birth certificate.
יכול להיות שגם תעודת לידה ישראלית תענה לדרישה. הם בסה"כ מבקשים מסמך כלשהו שמוכיח את תאריך הלידה, היות שיש סתירה בין הדרכונים.

• הוסף לסימניות

הדרישה של השגרירות-

@echadmishishim
@שירותי ויזה לארה"ב
כן בהחלט
התעודה הזאתי היא תעודת לידה אמריקאית שמקבלים כשהילד לא נולד בארה"ב
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איזה מסמכים נצרך להמציא כדי לחדש דרכון אמריאקי בשגרירות ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה