מבינים במס? אשמח לעזרתכם...

• הוסף לסימניות
יתכן ובן זוג הרשום הוא הבן זוג השני
ויתכן שזו סתם תקלה ויש לפנות במפ"ל

ךפתוח באזור האישי תיק 91 עבור החזר מס
ורק לאחר מכן ניתן להגיש.
מקצר משמעותית את זמן ההמתנה
בחמישי לא הלך

ועכשיו כן

כנראה ענין של עיבוד לילה

• הוסף לסימניות
איפה שדה 209 בטופס 125 לא מוצאת?
תודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה למלא גם פרטים על בן זוג או רק על בן זוג הרשום.
וכן לרשום בפרטי מעסיק גם את המעסיק הנוסף?
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה למלא גם פרטים על בן זוג או רק על בן זוג הרשום.
וכן לרשום בפרטי מעסיק גם את המעסיק הנוסף?
תודה רבה!!!!
את פרטי שני בני הזוג ואת כלל הכנסותיהם
את כל המעסיקים ולהביא טופס 106 מכל המעסיקים
כמובן - לא להגיש בלי לבדוק!!!!
אפשר לבדוק בסימולטור

• תודה
Reactions: RSR
  • הוסף לסימניות
את פרטי שני בני הזוג ואת כלל הכנסותיהם
את כל המעסיקים ולהביא טופס 106 מכל המעסיקים
כמובן - לא להגיש בלי לבדוק!!!!
אפשר לבדוק בסימולטור
אם הבן זוג אברך + 2 עבודות קטנות נוספות,
מה לרשום בפרטי מעסיק ומעסיק נוסף?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@אמא של נפתלי :) אני לא רואה אופציה להגיש במקוון עבור 2022 וכן אין טופס 135 עבור 2022
איך מגישים בכל זאת בקשה להחזר מס עבור שנה נוכחית?

(בתחילת שנה הורידו לי המון כסף כי קיבצו כמה משכורות יחד, לקחתי הלוואה ע"ח ואני צריכה להחזיר...)

• הוסף לסימניות
א"א להגיש דוח באמצע השנה.

עקרונית אפשר לעשות תיאום מס ואז יהיה כתוב כמה מס צריך לנכות, ואם ניכו יותר המעסיק יוכל להחזיר.

• הוסף לסימניות
@אמא של נפתלי :) אני לא רואה אופציה להגיש במקוון עבור 2022 וכן אין טופס 135 עבור 2022
איך מגישים בכל זאת בקשה להחזר מס עבור שנה נוכחית?

(בתחילת שנה הורידו לי המון כסף כי קיבצו כמה משכורות יחד, לקחתי הלוואה ע"ח ואני צריכה להחזיר...)
זה אמצע שנה.
אבל אם את עובדת אצל אותו מעסיק ההחזר יגיע דרכו בחודשים הבאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה