כללי מבינים: מה דעתכם על הפונט "ישראל"?

• פותח הנושא high
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
של פונטביט.
למה השאלה? כי הוא נראה לי מוצלח, ומצד שני לא שמתי לב לפופולריות מיוחדת שלו...
דעתכם? :eek:

מודה לכל חוו"ד

• הוסף לסימניות
השאלה מה השימוש שלך.
אני אישית קניתי אותו, אני אוהבת את הפונט הזה, יש בו משהו מיוחד. יצא לי להשתמש איתו, אבל לא מידי הרבה.

• הוסף לסימניות
כשהוא יצא הוא היה מאוד פופולרי, ולכן גם איבד די מהר את הייחודיות שלו.

• הוסף לסימניות
ממליצים לקנות?
הוא יצא בסביבות 2010... נשמע קצת היסטורי

• הוסף לסימניות
לא תשתמש בו יותר משלושה פעמים.
אבל הוא מהוקצע ונחמד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1541740:
ממליצים לקנות?
הוא יצא בסביבות 2010... נשמע קצת היסטורי

2010?????
הפונט ישראל הוא אחד מהפונטים הראשונים שפונטביט הוציאו.
לדעתי הוא יצא לפני 2003

• הוסף לסימניות
הוא פונט ישן מאוד בן ארבעים חמישים פלוס מינוס
פונטייפ יצרה גרסה דיגיטלית נאמנת כמעט במדוייק למקור

• הוסף לסימניות
הפונט ישראל

הפונט ישראל מבוסס על לוגו המנורה של מדינת ישראל... משופצר.
לדעתי הוא פונט חובה, על אף שבאמת לא תשתמש בו הרבה, אבל למה שהוא פותר אין לו תחליף

קבצים מצורפים

• ישראל.jpg
    KB 157.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1541749:
הפונט ישראל מבוסס על לוגו המנורה של מדינת ישראל... משופצר.
לדעתי הוא פונט חובה, על אף שבאמת לא תשתמש בו הרבה, אבל למה שהוא פותר אין לו תחליף

אני אודה לך אם תפרש את כוונתך במילים "פונט חובה":c
חובה לאיזה שימוש? האמת שיצא לי כבר להשתמש בו בפרסום.
ולעצם העניין יצרתי היום סקיצה לעבודת פוטושופ, ואני עדיין בהתלבטות אם מתאים.. ואם לרכוש
תודה

קבצים מצורפים

• חצי - עותק.png
    KB 52.7 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה