שמעתי שדרך מאוחדת אפשר לקבל הנחות על הסלקל של דונהאשמח למידע מתי הזמנים שיש מבצעים בשילב על עגלת דינה, ואם שווה לחכות לזה.
וכן האם יש מבצעים ללקוחות בנק הפועלים וכדומה.
תודה
שמעתי שדרך מאוחדת אפשר לקבל הנחות על הסלקל של דונה
לא אימתתי את השמועה אולי שווה לברר ולעבור קופה
מחוץ ל2000 שח ככה הבנתיבמסגרת הסל?
בנובמבר ודצמבר יש הנחות.אשמח למידע מתי הזמנים שיש מבצעים בשילב על עגלת דינה, ואם שווה לחכות לזה.
וכן האם יש מבצעים ללקוחות בנק הפועלים וכדומה.
תודה
ומה התינוק יעשה עד אז?בנובמבר ודצמבר יש הנחות.
יש לי דונה מרוצה ++. ממליצה לקנות (אפילו שאין לי רכב)....
מה עושים עם דונה בלי רכב??יש לי דונה מרוצה ++. ממליצה לקנות (אפילו שאין לי רכב)....
אז למה את צריכה בוסטר עם גלגלים?בנובמבר ודצמבר יש הנחות.
יש לי דונה מרוצה ++. ממליצה לקנות (אפילו שאין לי רכב)....
הורסים את הגב של התינוקמה עושים עם דונה בלי רכב??
ממש לאהורסים את הגב של התינוק
בכמה?מוכרת עגלת דונה במצב מצוין, היה בשימוש פחות משנה, גגון בצבע ורוד. מקורי משילב. לפרטים:
055-6629348
איפה זה מופיע?במרכז לטיפול בילדים עם בעיות במו"ע טוענים שיש עליה בכמות הילדים שמגיעים לטיפול בעקבות הדונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים