כללי מבצעת תיקוני טקסט באינדיזיין, בקובץ גדול ומעומד - וזה בלתי אפשרי...איטי... איטי...

• הוסף לסימניות
אני מנחש שהבעיה כאן תפטר אם: (א) כל פרק יהיה סטורי נפרד; (ב) יישור הטורים יבוטל. עצם העובדה שיש שתי טורים זה עוד בסדר, אבל היישור תוקע את המחשב. אפשר לבטל ואז להחזיר בסוף.

• הוסף לסימניות
היישור זה החלק הפחות בעייתי.
כמו שאמר Goldring, אין משהו שיותר תוקע את המחשב מלהשתמש בטורים שונים באותה תיבת טקסט.

• הוסף לסימניות
span colums + יישור אנכי - מאט מאד מאד את התוכנה,
גם כאשר מבטלים רק את היישור האנכי,
המהירות משתנה בצורה משמעותית מאד.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי בעבודה עם חלון, מה שתוקע פה את התוכנה (בנוסף ל-SPAN COLUMNS) זה החלון בשורה השניה.
כדאי מאוד להשתמש בפתרון של אליעזר ^^^

• הוסף לסימניות
הבעייה הזו נפוצה בעימוד בשתי טורים באינדזיין כל מי שמעמד ספרים תורניים באינדזיין יודע את זה ולכן הפיתרון לזה כעת הוא להפוך את הטקסט לטור אחד לתקן את כל התיקונים ורק אח"כ להחזיר את המסמך לשתי טורים ולעבור על המסמך לראות שהכל בסדר זה נראה אולי מסובך ומפחיד אבל מנסיון שלי על עשרות קבצים כאלה זה לוקח הרבה פחות זמן מאשר לשבת על המחשב כמה שעות ולתקן תיקונים שאמורים לקחת מס' דקות. יש לי נסיון מר בקבצים מסוג זה.
ועצה טובה להבא לא להתחיל לעמד קובץ עד שהחומר מוכן 100 אחוז ע"י המחבר

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסט;1479119:
ועצה טובה להבא לא להתחיל לעמד קובץ עד שהחומר מוכן 100 אחוז ע"י המחבר

בהצלחה!

אין כזה יצור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1479393:
אין כזה יצור.

אני בכוונה הקצנתי כדי שאם נתפשר נתפשר עד 80 אחוז כי אם הייתי כותב 80 אחוז אז בסוף מתפשרים על חמישים אחוז ואז מגיעים לפתיחת אשכול שכזה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה