תהילה חזקיאן
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
כבר פניתי!נכתב ע"י Art Studio;1343962:מילה בתרי, תוכלי לפנות למייל של שתיקה בסלע...![]()
אה, זה לא אני?!
כבר פניתי!נכתב ע"י Art Studio;1343962:מילה בתרי, תוכלי לפנות למייל של שתיקה בסלע...![]()
נכתב ע"י מילה בסלע;1344475:שלום לכולם!
היתה אתמול תקלה טכנית בה רק 14 דקות הועלו לדרובוקס, ואין לי מושג במה נעוצה התקלה.
אני מנסה להעלות לגוגל דרייב- משהו יודע איך ניתן לתת לשם קישור בלי לשתף את התקיה עם כולם?
תודה!
נכתב ע"י Art Studio;1344495:כשאני ניסיתי לשתף - כלל לא היה קישור! עם ובלי שיתוף...
נכתב ע"י הגפן;1345524:אפשר לעלות דרך COPY (כמו דרופבוקס רק מקבלים 25 GB 5 + GB למצרף ולמצטרף).
איך?אגב, בדרופבוקס יש לי 60 גיגה חינם
נכתב ע"י הגפן;1345544:איך?
נכתב ע"י מיכל123;1345554:לא יודע, קיבלתי מהם מייל שמודיע לי שהם שמחים לתת לי 60 גיגה.
אני כמובן שמחתי לקבל.
(התקנתי את הדרופבוקס על כמה מחשבים, אולי זה מה שגרם את זה ?)
נכתב ע"י הגפן;1345557:מסקרן מאד!
אולי יש מישהו שיודע מה פשר התעלומה?
כינית עצמך כך?=מיכל123;קיבלתי הודעה על תוספת של 5 גיגה ל COPY בגלל שמר ה הפנה אותי.
נכתב ע"י מיכל123;1345586:כבר נגמר המלחמה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים