כללי מבצע הנחות בהזמנת עיצוב לוגו

• הוסף לסימניות
בהזמנת עיצוב לוגו, הנחה משמעותית בעיצוב כרטיס ביקור!

קבצים מצורפים

• מבצע 2_resize.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
עיצוב יפה למודעה!

• הוסף לסימניות
לפני שאת עולה עם מבצע כזה, אני ממליצה שתקדישי דקה לחשוב מה זה עושה למיתוג שלך, ואיזה סוג של לקוחות צפויים לפנות אלייך בעקבות המודעה.
[אני לא מסיקה בשבילך את המסקנות... יכול להיות שתגיעי למסקנה שזה חיובי ואחלה]

• הוסף לסימניות
נעמה, הקדשתי אף מעבר לדקה.
בינתיים, כמו שאת אומרת, זה אחלה, ב"ה
זכותך לא לאהוב את הרעיון :) ואני מעריכה את זה שהקדשת מזמנך לכתוב לי מנסיונך העשיר.

• הוסף לסימניות
וכמה זה יוצא רבע מחיר בשקלים????

• הוסף לסימניות
על מנת למשוך לקוחות עדיף לרשום את המחיר האקטואלי . X במקום Y למזמינים עיצוב לוגו, רבע מחיר נשמע מעט מרחף...
העיצוב יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;806165:
אליהו, אתה צריך כרטיס ביקור לפונטייפ? :D:rolleyes:;)

תפנה אלי.

בשבילך בחינם. :)

מה הנדיבות הזאת היום??
גמני רוצה...:):):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה