מבצע מעניין ב'אור החיים'

• הוסף לסימניות
אני קניתי בביתר, עוד תגיעי רחוק, שידוך מרפי, ומחנה הקיץ של אדון הוא, היה היום אחרי צהריים מכל הספרים בשפע....

• הוסף לסימניות
מאה שערים פינת רח' חבקוק - סניף ראשי
רח' מלאכי

• הוסף לסימניות
מה רע בספרי צדיקים?
בעלי קנה ספר על החפץ חיים לא כתוב מי המחבר אבל ממש יפה,
וכתוב בשפה פשוטה לילדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;675463:
מה רע בספרי צדיקים?
וכתוב בשפה פשוטה לילדים.
מה רע?
פעם קניתי לילדי ספר בזול על שמואל הנביא, והוא היה רצוף שגיאות בסיסיות של מקרא ממש. (את המדרשים כבר לא בדקתי)
למותר לציין איזה נזק זה לקלוט "גירסא דינקותא" מעוקמת.
אני מקווה שהספרים הללו כתובים נכון לתועלת ילדי ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;675463:
מה רע בספרי צדיקים?
וכתוב בשפה פשוטה לילדים.
בואי נקווה שאלו סיפורים שהיו,
ולא שלא היו...

• הוסף לסימניות
או היו יכולים להיות...

• הוסף לסימניות
או שנקווה שהם לא היו...

על כל פנים, אילה, את מתאווררת באותה מידה מספר עלילתי - חוויתי. כמו 'פרח מוגן', נניח, מאשר מספר שמתאר את גדולתו של רב איקס?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה...
עדיין ממשיך המבצע?
תודה

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול באור החיים ברבי עקיבא בבני ברק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;679196:
סליחה שאני מקפיצה...
עדיין ממשיך המבצע?
תודה
ראיתי היום באור החיים בהשומר 64

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה