כללי מבצע ענק בפונטייפ ->פירותיהם בעולם הזה<

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה?

• הוסף לסימניות
:) גם אני מצטרפת :)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
כל אלו שנרשמו באשכול נא להעביר לי פרטים להתקשרות באישי.

תודה.

• הוסף לסימניות
אשמח להצטרף

• הוסף לסימניות
איך אפשר לרכוש את הפונט החדש של פונטייפ? הוא לא נמצא כרגע ברשימת הפונטים.

• הוסף לסימניות
לשאלת רבים בפרטי מה ההגדרה של אברך?

אין לי מענה אמיתי להגדרה המדוייקת, ההגדרה מבחינת המבצע הנוכחי הינו: אברך שלומד חצי יום או יום שלם.

בברכה

• הוסף לסימניות
בינתיים לא חזרו אלי, יש לי צורך דחוף בפונטים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
היום חזרו אלי מפונטייפ וסגרתי, אין ספק חבילה שווה מאוד!!!

חן חן על המבצעים המעולים.

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גמני הצטרפתי!
תודה לכם!
מאד נהנתי מהמחיר, השירות והפונטים.
המשיכו להצליח!!

• הוסף לסימניות
תזכורת!!!

היום האחרון! למבצע האברכים.
120 משקלים ב- 920 ₪ בלבד!

• הוסף לסימניות
מעוניינת

• הוסף לסימניות
לכל אלו שהצטרפו באשכול, נא לשלוח לי פרטים באישי.

שם מלא, נייד, וכתובת אימייל.

בברכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה