כללי מבצע פונטביט

• הוסף לסימניות
יש מבצע של באתר של פונטביט בתוקף עד היום 24.09
ראיתם? מה דעתכם?
האם משתלם?
אולי יש באופק מבצע מפרוג משתלם יותר?

• הוסף לסימניות
יש כרגע בפונטביט מבצעים.
הציעו לי 179 משקלים ב1700 ש״ח.
ו275 משקלים ב2300 ש״ח
האם זה שווה?
איזו מהחבילות כדאית במיוחד. אם מעולם לא קניתי פונטים.
האם יש פונטים מומלצים?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
המבצע הזה עד סוף החודש

קבצים מצורפים

• END2015.png
    KB 154.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יש מבצעים גם בגילדה---
מאוד שווים

קבצים מצורפים

• 12321616_10153956173344873_1802167468993161160_n.png
    KB 44.1 · צפיות: 21
  • 5217_10153956173354873_6255139360661797821_n.png
    KB 49.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טלילה;1910987:
יש כרגע בפונטביט מבצעים.
הציעו לי 179 משקלים ב1700 ש״ח.
ו275 משקלים ב2300 ש״ח
האם זה שווה?
איזו מהחבילות כדאית במיוחד. אם מעולם לא קניתי פונטים.
האם יש פונטים מומלצים?
תודה מראש.

79 משקלים או 179?

• הוסף לסימניות
אין מה לומר, מבצעי הגילדה מאוד 'משתלמים'.
אולי פעם כשלא היו פונטים בעולם - המבצע השתלם, היום כשפונטביט ופונטייפ קיימים, הרי שממש לא צריך את פונטי הגילדה, שרובם אגב מאוד בנאליים, וחלקם הגדול כבר נמצא בסגנון כזה או אחר בשאר חברות הפונטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1911622:
אין מה לומר, מבצעי הגילדה מאוד 'משתלמים'.
אולי פעם כשלא היו פונטים בעולם - המבצע השתלם, היום כשפונטביט ופונטייפ קיימים, הרי שממש לא צריך את פונטי הגילדה, שרובם אגב מאוד בנאליים, וחלקם הגדול כבר נמצא בסגנון כזה או אחר בשאר חברות הפונטים.

אז תמשיך להשתמש בפונטייפביט..
אני לא יודע מה איתך אבל מאז שהחלטתי שאני עובר לחברות הבוטיק אני כמעט ולא מסוגל להסתכל על חברות אחרות!
(למעט החדשים של פונטביט)

• הוסף לסימניות
לפחות תעדכן את תיק העבודות שלך בהחלטתך שלא להשתמש בפונטייפביט...
ושיהיה בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה