כללי מבצע פונטייפ | שלשה ימים אחרונים למבצע

• הוסף לסימניות
המבצע האדיר שהעלה ידידינו ר' אליהו פריד עומדת להסתיים בסוף חודש ה-12.

בשביל חברי פרוג זהב במיוחד זהו מבצע שחבל לוותר (הנקודות נשארות שלכם כפי שסיכמנו עם חברת פונטייפ).
זהו הזדמנות מצוינת כעת בשביל רכישה של פונטים אופן טייפ מנוקדים .
אז אל תהיו מן המאחרים ..<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
למי שרוצה תגובות נלהבות על העבודות שלו - מומלץ מאד לרכוש פונטים מפונטייפ וחבל לפספס את המבצע הזה!

דרך אגב - תחשבו על זה שכרגע, רוב מוחלט של הגרפיקאים בארץ משתמש בפונטים (המצויינים, ללא ספק) של פונטביט, והמון פעמים אנחנו רואים פרוייקטים שנראים כאילו ממחזרים את עצמם, מפני שהפונט ישר קופץ לנו לעין ובאופן אוטומטי - העין והמוח שלנו מקשרים בין דברים דומים ולכן יש כאן יתרון עצום לפונטים של פונטייפ - שהם חדשים לגמרי בשוק, ויקחו כמה שנים טובות שהחברה הזו תגיע למימדים ולהקף המכירות של פונטביט (והיא תגיע, וגם תעקוף אותם לדעתי), אז תנצלו את היתרון הזה עכשיו.

פרוייקטים לדוגמא:

חוברת עבודה עם הפונט פרוגטקסט גולד, בעיצוב ורד

"אסופות" - ירחון תורני עם הפונט פרנקפורט, בעיצוב בן-יהודה

מזכרת לחתונה עם הפונט בשימחע'ס, בעיצוב של עבדכם הנאמן, אנכי.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב -
איך אפשר להצטרף לפרוג זהב?
יש איזשהו קישור?

• הוסף לסימניות
תשלחי הודעה פרטית לניק "פרוג זהב", הודעה ראשונה באשכול זה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל קישור לפירוט המבצע
(החיפוש לא פועל)

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי, ב"ה.

• הוסף לסימניות
לפונטייפ יש גם פונטים באנגלית?

• הוסף לסימניות
לא, פונטייפ מתמקדת בטיפוגרפיה עברית נטו.
אבל יש המון מקורות ומשתלמות לרכישה של גופנים לטיניים, בעיקר באתרים כמו THEFONT FONTFONT ועוד, אני מאמין שחיפוש קצר בגוגל יעלה לך את כל האתרים האלה

• הוסף לסימניות
באתר http://www.dafont.com יש המון חינמיים (כדאי לשים לב לרשיון של כל פונט שמורידים, כי יש כאלו שהם רק DEMO וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;339982:
למי שרוצה תגובות נלהבות על העבודות שלו - מומלץ מאד לרכוש פונטים מפונטייפ וחבל לפספס את המבצע הזה!

טוב, טוב, אחרי מסע פרסום כזה מסיבי, שכנעת אותי והזמנתי.
(תגיד...אתה מקבל על זה אחוזים?):)

• הוסף לסימניות
אני הצטרפתי למבצע ובעקבות כל לפרוג זהב.
אין אפס, העסק הוכיח את עצמו.
אני חובב פונטים מושבע, וכבר המון זמן אני מחפש פונטים יהודיים טובים.
אמנם לא הזמנתי עדיין את כל המשקלים, אבל ממה שכן הזמנתי הם פונטים יפים ועובדים חבל"ז עם ניקוד.
הפונט סתם אר"י ובית יוסף של פונטייפ הם אותיות הסת"ם הכי טובים שראיתי עד עכשיו.
ארץ הצבי פונט מדהים, עוד לא ראיתי כזה בלוק טקסט כמו עם ארץ הצבי הקצב מדהים.
הפונט פנינה, מדהים גם הוא, כנראה תחלופה נהדרת לליבורנו הידועה אבל המשומשת של פונטביט.
אגב, מתי יצאו לו עוד משקלים???
הווילנה מסורה פתר לי המון בעבודת עימוד.
(גם לא הייתי רוצה עוד משקלים)
פרנקפורט, פונט משובח לכריכות, אני חושב שהוא מהחביבים שלי

לדעתי המבצע הזה הוא אחד המבצעים הכי משתלמים שהיו מאז קום המדינה

ואגב, השירות שקיבלתי מהם גם הוא יכול להוות דוגמא.
בהתחלה כשהתקשרתי, אלי פריד חקר אותי איזה 15 דק' מה בדיוק הצרכים שלי ושיטות העבודה שלי
ולא נתן לי לבחור בלי מחשבה מקדימה.

אגב, ידעתם שמשך זמן הבחירה הוא 12 חודש כולל כל החדשים שיצאו במשך הזמן הזה?
אני לא ידעתי, היה כתוב בפרטי המבצע אחרת, רק אחרי הרכישה נאמר לי שיש לרוכשים זכות בחירה של 12 חודש, שזה גם עוזר לא לבחור פונטים שלא צריכים.

עד כאן זה בארוכה

בקצרה
מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כינור דוד;340500:
ארץ הצבי פונט מדהים, עוד לא ראיתי כזה בלוק טקסט כמו עם ארץ הצבי הקצב מדהים.
נכון - בעיקר במשקל בולד

הפונט פנינה, מדהים גם הוא, כנראה תחלופה נהדרת לליבורנו הידועה אבל המשומשת של פונטביט.
אגב, מתי יצאו לו עוד משקלים???
מצטרף לשאלה

בהתחלה כשהתקשרתי, אלי פריד חקר אותי איזה 15 דק' מה בדיוק הצרכים שלי ושיטות העבודה שלי ולא נתן לי לבחור בלי מחשבה מקדימה.

עם כל הכבוד לאליהו פריד (ויש לי הרבה כבוד אליו) אני כן ממליץ להתייעץ איתו אבל לא לסמוך על שיקול דעתו הבלעדי, מכיון שכל אחד רואה דברים בצורה שונה, ומה שמתאים לאחד לא תמיד מתאים לשני.
אני למשל, כשראיתי את "בשימחעס" בהזמנת החתונה שאליהו עיצב כדוגמא לפונט, החלטתי שאני חייב את הפונט הזה.
לעומת זאת אליהו ניסה לשכנע אותי לרדת מזה, ושחבל לי על הכסף כי בשבילי שצריך פונטים בשביל עימוד וספרי קודש הפונט הזה לא יהיה שמיש.
לשמחתי הרבה לא הקשבתי לו ואת התוצאות אתם יכולים לראות בלינק שבהודעה השנייה באשכול הזה.

• הוסף לסימניות
בעז"ה כל הפונטים יקבלו משקלים נוספים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פונט הכותרת הוא אצעדה (מסטרפונט)
פונט הטקסט הוא ליבורנו (פונטביט)

• הוסף לסימניות
תודה על הבקיאות, סליחה על הנצל"ש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה