כללי מבצע פונטים "עילוי נשמת"

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל
תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם לא קשה גם אני אשמח מאוד לקבל, תודה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם אפשר גם לי... אשמח!
תודה

• הוסף לסימניות
יש ליד כל פונט אפשרות לצפות ב-PDF עם שם היוצר,
ויש קטלוג ישן להורדה מהאתר שגם בו מצוין ליד כל פונט (מ-2015)
זה קצת עבודת נמלים אבל שווה.

אם תרצי, אוכל לשלוח לך רשימה של פונטים שלו שתוכלי לבדוק, אולי תאהבי (אלה פונטים שהורידו כאלה שהשתתפו במבצע ושיתפו איתי)
אם אפשר לשלוח גם לי באישי. או ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח גם
המייל בחתימה

• הוסף לסימניות
טוב, אני רואה שיש ביקוש אז אני כותבת פה שיהיה לתועלת כולם:
הפונט ביגלה
הפונט טקסטוראל
הפונט תהילות
הפונט דיירקטור
הפונט בראולינג
הפונט קריסטל
הפונט תמר
הפונט הצורפים
הפונט פנינה
הפונט קולמוס
הפונט יודאירה
הפונט אלגברה
הפונט אדרת מלוכה
הפונט זכריה
הפונט קרטון
הפונט קריסטל
הפונט פילפילון
הפונט שמפניה
הפונט סתם ספרדי תג
הפונט סתם ספרדי ללא תג
הפונט נצח
הפונט ליטוף
הפונט לגיונר
הפונט טיפוטקסט
הפונט זרבובית
הפונט בשימחעס
הפונט ארץ הצבי
הפונט אייס קפה
הפונט אותנטיקה
הפונט אדרת
הפונט זרקא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה