כללי מבצע 120 משקלים של פונטביט

• הוסף לסימניות
ההערה הראשונה מתייחסת לשדרוג הפונט לאופן-טייפ בסיסי.
ההערה השנייה מתייחסת לשדרוג צורת הפונט עצמו.

• הוסף לסימניות
אוקיי, ניצן - קבל הבהרה!!!
מה שלא הבנתי זה לגבי למה צריך לשלם על שדרוג הפונט עצמו - עכשיו כשהבנתי שניתן לקבל את שדרוג הפונטים חינם הוקל לי - זה השירות שאני רגילה לקבל מכם!!!
(למרות שגם שדרוג האופן טייפ הבסיסי, אם חושבים על זה שנייה, זה לא שדרוג כמו של שאר החברות, בגלל שהפונטים עם האופן-טייפ הבסיסי ובלעדיו עולים אותו מחיר, ואת המחיר הזה כבר שילמנו, אז למה שלא נקבל כשירות משהו שאתם נותנים כיום כחלק בלתי נפרד מהפונט?...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;364449:
אוקיי, ניצן - קבל הבהרה!!!
מה שלא הבנתי זה לגבי למה צריך לשלם על שדרוג הפונט עצמו - עכשיו כשהבנתי שניתן לקבל את שדרוג הפונטים חינם הוקל לי - זה השירות שאני רגילה לקבל מכם!!!
(למרות שגם שדרוג האופן טייפ הבסיסי, אם חושבים על זה שנייה, זה לא שדרוג כמו של שאר החברות, בגלל שהפונטים עם האופן-טייפ הבסיסי ובלעדיו עולים אותו מחיר, ואת המחיר הזה כבר שילמנו, אז למה שלא נקבל כשירות משהו שאתם נותנים כיום כחלק בלתי נפרד מהפונט?...)

מי שפעם קנה מחשב עם windows 3.11 יכול לבוא היום ולדרוש שידרוג ל Windows 7?

• הוסף לסימניות
הנקודה היא שכאילו אלו שעבדו עד היום עם פונטים לא חוקיים "הרוויחו" לעומת התמימים שהלכו וקנו פונטים חוקיים בעבר - כי כיום באותו מחיר הם היו יכולים לקבל אותם עם ניקוד בסיסי...
זה לא דומה לתוכנה. בתוכנה יכולים לצאת שדרוגים אינספור. בפונטים לעומת זאת אין כמעט מושג של שדרוגים (חוץ משדרוג לאופן טייפ). למשל, לא יוכלו לרכוש כיום פונטים ללא ניקוד בסיסי במחיר מוזל - כי כל הפונטים הם עם ניקוד בסיסי (לכן זה נקרא בסיסי...) וכך מגיעים הפונטים של כל החברות.
אני הייתי עושה הפוך - מצ'פרת את הלקוחות הוותיקים שקנו גם כשלפונט לא היו את כל האופציות (ובתכל'ס, די בזכותם החברה הגיעה לאן שהגיעה).
טוב, אבל זו רק דעתי - אף אחד לא חייב להסכים...

• הוסף לסימניות
אני אשמח להמשיך ולהגיב אך זו המדיניות לגבי פורמט אופן טייפ ניקוד בסיסי, ביצירת הפורמט הושקעו מאמצים רבים תמיד ישנו תהליך של שדרוג בעולם הפונטים, ישנה התפתחות טכנולוגית ולכן אנו חייבים להתאים עצמנו לשוק. הבהרה- לגבי הפורמט של האופן טייפ ניקוד בסיסי ישנה אפשרות למי שרוכש חבילה חדשה לקבל את הפורמט הנ"ל ב15% תוספת מהמחיר ששולם.
לגבי הפונטים המחודשים, מי שרוכש חבילה מקבל את הפונטים שיש לו ועברו חידוש במתנה !
המשך יום נעים לכולם, להסברים נוספים מומלץ לפנות אלינו בטלפון 03-6811211 כל שאלה תזכה לתגובה

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולם,
אנחנו חלילה לא מענישים את לקוחותינו, כמו כל חברה שמוכרת תוכנה כל הזמן ישנם חידושים אנחנו לא דורשים מחיר מלא אלא מי שמעוניין להשתדרג מקבל הנחה של 70% , לדוגמא כאשר אפל משיקה גירסא חדשה היא לא מחלקת אותה ללא תשלום כך גם בחברות הסלולאר. זה לא שהפורמטים האחרים לא עובדים, ישנה התחדשות יצא פורמט חדש ומי שמעוניין יכול לרכוש אותו.
בנוסף רציתי לציין שהפורמט של האופן טייפ ניקוד בסיסי נועד כדי לאפשר ניקוד בסיסי ללא תוספת תשלום, מי שעוסק בניקוד באופן מסיבי בהחלט מומלץ לקחת את האופן טייפ המורחב.
לא נכון, כשחברת אפל משיקה עדכון חדש, הם נותנים להוריד את זה בחינם, אתה קונה מהם מחשב או פלאפון פעם אחד, ואתה מקבל עדכונים בחינם לכל החיים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה