מבצר אנטיפטרוס או הגן היפני?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לוקיישן ירוק מהמם ולוקיישן עתיק.
לצערי אני לא מוצאת לוקיישן שיש בו גם וגם.
(במבצר אני רואה שיש גם ירוק, אבל אני צריכה ירוק ירוק. אני טועה?)
משהי צילמה שם? זה מחיפושים באינטרנט ולא המלצות של צלמות וידיאו,
אני רוצה לדעת איך התאורה שם אחרי צהריים, איך המקום מצטלם, מה האתגרים וכו'...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
המבצר הוא לוקיישן עתיק מהמם!
אבל אם אני לא טועה הוא בתשלום- תבדקי את זה...
יש שם גם ירוק באזור, לא יודעת עד כמה.
ולגבי התאורה- כמו בכל מקום פתוח, עדיף לא לבוא בשעות החמות מדי, או לפנות בוקר או בשעות שלקראת השקיעה.
יש לך גם את הליפתא שזה מקום עתיק שיש בו גם ירוק.
בהצלחה רבה!

נ.ב. אני חושבת שאיזה זמר אחד עשה שם קליפ, את יכולה לנסות לראות איך יצא לו.
אבל כמובן שזה תלוי בצלם איך הוא תופס..;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צילמתי בשניהם , מאד שונים
הגן היפני יפה, נקי, ירוק יש גשר עץ , יש מפל מים ....יותר מלוקק כזה ...יפה מאד
המבצר יותר טבע , יש הרבה יותר אפשרויות , אגם טבעי ,משטחים המון ירוק ,דשא גבוה ...
וכן - זה שיך לרשות הטבע והגנים ועולה כניסה -נסגר באזור 5 צריך לבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה