- הוסף לסימניות
איזה צדיק....
לא נעים
איפה, איזה סניף?
יש לי אפשרות דרך האתר
סופר פארם - כנפי נשרים.איפה זה "לשם"?
תבדוק באתר אם יש בצפון...
איזה צדיק....
לא נעים
איפה, איזה סניף?
יש לי אפשרות דרך האתר
סופר פארם - כנפי נשרים.איפה זה "לשם"?
יש בסניפים או שרק דרך האתר? כי באתר אזל המלאי של הדגם הזהסופר פארם - כנפי נשרים.
תבדוק באתר אם יש בצפון...
אויי היינו בסיטואציה הזאת שנה שעברהסליחה אם נבהלתם..
צפה בקובץ המצורף 2049572
באשר איני יודע אם יש אשכול יעודי לכך..
אנו מחפשים בדחיפות קלמר בדגם הזה.
בחנות שרכשנו את התיק נגמר, הבטיח להביא אך בנתיים לא הגיע..
נשמח מאוווד (יותר נכון הילדה) אם מישהו יודע/ראה/שמע היכן יש כזה..
ואנחנו נדאג לקחת איכשהוא בעז"ה.
בכנפ"ש לא היה, אמרו רק באתר.יש בסניפים או שרק דרך האתר? כי באתר אזל המלאי של הדגם הזה
זה רק באתר כנראה..בכנפ"ש לא היה, אמרו רק באתר.
אני יכול לבדוק גם במרכזית - אבל לא היום. (הם כבר סוגרים)
תודה לכולם..
אתה יכול לנסות להזמין לירושלים ואאסוף לצדיקה שלך. אבל ייקח כמה ימים עד שיגיע לסניף ואם היא מתחילה ביום ראשון...זה רק באתר כנראה..
ממש תודה ויישר כח גדול על המאמץ.
לא נעים לי,
לא אוהב להטריח..
יש לי אח גר בירושלים (שלחתי גם לו בקשה..) ואחד לומד שם.אתה יכול לנסות להזמין לירושלים ואאסוף לצדיקה שלך. אבל ייקח כמה ימים עד שיגיע לסניף ואם היא מתחילה ביום ראשון...
הכל בסדר. אתה לא מטריח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים