כללי מבקשת עזרה בנתינת הצעת מחיר ללקוח

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על עיצוב/עימוד עלון שבועי 4 עמודים, צבעוני ללא תמונות או עיצובים מיוחדים(כמו העלוני פ.שבוע שמחולקים)?
מחיר שבועי? חודשי?

תודה מראש לכולם

• הוסף לסימניות
לעיצוב ראשוני מינימום 400, תלוי בהשקעה וברמה שלך.
עם את מקלידה ומעמדת את העלון כל שבוע את צריכה לקחת על כל שבוע מחיר נוסף זול יותר.

• הוסף לסימניות
אני מקבלת את החומר מוקלד ומוגה.
אני אמורה לחלק את המחיר לפי שבוע ראשון (עיצוב ראשון) מחיר אחד ועל שאר העלונים מחיר שונה או להכניס את המחיר בגלובאלי?

• הוסף לסימניות
ברור שכדאי לך לקחת מחיר על העיצוב הראשון ולאחר מכן כל שבוע על אותו שבוע. אלא אם כן במחיר הגלובלי תגבילי ל10 עלונים וכו'. כי אני מבינה שזה לא עלון שיוצא ח"פ.

• הוסף לסימניות
חשבתי על 600 ש"ח שבוע ראשון והשאר 300 ש"ח לשבוע מדי יקר? מדי זול?

• הוסף לסימניות
300 נראה לי יקר

• הוסף לסימניות
התכוונתי לשבועי 300 זה יקר

• הוסף לסימניות
אכן. מחיר נורמלי אך שוב תלוי כמה השקעת בו וכמה המחיר מצדיק את עצמו ברמה.

• הוסף לסימניות
עיצוב עלון 4 עמודים צבעוני בניית גריד בסיסי וקביעת כל הסגנונות ב600 ש"ח זה בדיחה זולה מידי!
אין לי מושג מה רמת העבודה שלך, אבל גם למתחילה זה זול מידי.

• הוסף לסימניות
כמו"כ להריץ עלון כזה מידי שבוע 300 שח יקר מידי
אם תבני אותו נכון ותגדירי סגנונות פסקה וכותרות
זאת בתנאי שלא משנים לך את הבסיס כל פעם ואורך הטורים יותר מידי זה לא אמור להיות ספור ארוך בכלל..

• הוסף לסימניות
600 ש"ח גרפיקה ראשונית, 100 ש"ח לעימוד כל שבוע כולל הראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה