עזרה מבקש בדחיפות תמונה של ר' ברוך פוברסקי שליט"א ללא זכויות יוצרים וללא צורך בקרדיט. תודה.

• הוסף לסימניות
אני צריך בדחיפות תמונה יפה ומרשימה של הרב עובדיה יוסף
עדיף כשהוא רכון על ספריו...
זה בשביל רקע למחשב לחבר טוב שלי
תודה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• עובדיה-יוסף.jpg
    עובדיה-יוסף.jpg
    KB 253.7 · צפיות: 14
  • img-20191024-wa0021-1.jpg
    img-20191024-wa0021-1.jpg
    KB 224.6 · צפיות: 15
  • 22933_tumb_750Xauto.jpeg
    22933_tumb_750Xauto.jpeg
    KB 71.2 · צפיות: 13
  • 22937_tumb_750Xauto.jpeg
    22937_tumb_750Xauto.jpeg
    KB 89.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 9d4c2c0d-e6f1-47e6-9f93-57927a9039ee.jpg
    9d4c2c0d-e6f1-47e6-9f93-57927a9039ee.jpg
    KB 140.2 · צפיות: 11
  • 21539_tumb_600Xauto.jpg
    21539_tumb_600Xauto.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 15
  • 22846_tumb_600Xauto.jpg
    22846_tumb_600Xauto.jpg
    KB 23.4 · צפיות: 11
  • Mazoz.png
    Mazoz.png
    KB 315 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תמיד שמחה לעזור!
אני לא יודעת מאיפה התמונות, חלקם נראות לי מהרשת
אני רק רוצה לידע את הציבור הרחב ב-3 דברים חשובים!!
1. ויקפדיה פנו אליי בבקשה להשתמש בציור של כפיר ביבס שאיירתי, מאחר והמשפחה לא אישרה להם להשתמש בתמונות של הילדים, אז לא בטוח שהתמונות שהעלתה נחשבות ללא זכויות יוצרים.
2. אני מכירה באופן אישי מישהי שהדפיסה תקופה ארוכה תמונות של רבנים על זכוכית,
צלם חרדי תבע אותה ב300,000 ש''ח (הבנתי שזה צלם שממש עוקב בודק וחוקר אחרי מי שמשתמש בתמונות שלו)
בסוף הם הגיעו לפשרה של 70,000 ש''ח תביעה!!!!
3. לפי חוק זכויות יוצרים אפשר לתבוע ללא הוכחת נזק ב100,000 ש''ח.

אני אישית מקפידה מאד על זכויות יוצרים, גם מפאת גזל וגם מכל מה שכתבתי לעייל.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מאיפה התמונות, חלקם נראות לי מהרשת
אני רק רוצה לידע את הציבור הרחב ב-3 דברים חשובים!!
1. ויקפדיה פנו אליי בבקשה להשתמש בציור של כפיר ביבס שאיירתי, מאחר והמשפחה לא אישרה להם להשתמש בתמונות של הילדים, אז לא בטוח שהתמונות שהעלתה נחשבות ללא זכויות יוצרים.
2. אני מכירה באופן אישי מישהי שהדפיסה תקופה ארוכה תמונות של רבנים על זכוכית,
צלם חרדי תבע אותה ב300,000 ש''ח (הבנתי שזה צלם שממש עוקב בודק וחוקר אחרי מי שמשתמש בתמונות שלו)
בסוף הם הגיעו לפשרה של 70,000 ש''ח תביעה!!!!
3. לפי חוק זכויות יוצרים אפשר לתבוע ללא הוכחת נזק ב100,000 ש''ח.

אני אישית מקפידה מאד על זכויות יוצרים, גם מפאת גזל וגם מכל מה שכתבתי לעייל.
אכן, אני מעלה תמונות לשאטרסטוק ומאד מרגיז אם משתמשים בזה ללא רשות ותשלום, זה גזל גמור

• הוסף לסימניות
לא כל כל מצליח להבין מה ה'עליהום' כאן, לא לגזול תמונות.
הלא כל מטרת האשכול שלי כאן- וניסיון @למבורגיני אדום בוהק , היו אכן להשיג תמונות ללא גזל וזכויות יוצרים.
יתכן ולא הייתה הצלחה בכל, אך בכל אופן זו היתה השאיפה, כך ההתראות הנ"ל פורצות לדלת פתוחה.
בלי קשר, נחמד להיוודע למאיירים מקצוענים כ"כ, כהנ"ל.

• הוסף לסימניות
@למבורגיני אדום בוהק , שלום רב,
אשמח לקבל תמונה של אריה- לביא, ותמונה נוספת של מגילה מבחוץ, לצורך כתבה.
[כמובן ללא זכויות יוצרים, וללא קרדיט].
תודה על הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה