כללי מבקש חוות דעת על לוגו של מסעדה

• הוסף לסימניות
מבקש חוות דעת על לוגו של מסעדה. תודה רבה לכל תגובה!

נתונים עיקריים של המותג:
מסעדה ביתית, מסורתית, חלבית, אלכוהול וליקרים תוצרת הבית.

Asset 2.png

• הוסף לסימניות
ממש יפה
מאוד אהבתי
הייתי מחליפה את המצולע הלבן לצהוב כמו הרקע

• הוסף לסימניות
תודה אסתר, אני פשוט חייב לשים דגש על ליקרים בצורה בוטא, הליקרים תוצרת בית זה חלק מודגש מהחוויה של המקום. יש לך רעיון טוב יותר?

• הוסף לסימניות
אבל הרי הכוס שקופה, אז בטח רואים את הצהוב,
(בהתחלה חשבתי שזה בלינצ'ס והלבן זה המילוי כאילו)

• הוסף לסימניות
כי זה יכול להתפרש כאילו צבעת את הרקע ושכחת את המילוי

• הוסף לסימניות
אני משנה את הלוגו תודה רבה !!!

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי רגל של כוס יין לריבוע הלבן שלא מובן בתוך הס'

• הוסף לסימניות
בלינצ'ס הם בלשון רבים, לא?
אם כן יש לומר: 'הבלינצ'ס ההונגריים'.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד וייחודי!
משדר בדיוק את הייחודיות של המקום

• הוסף לסימניות
לא הייתי משנה את הלבן בשום אופן
יש לו אמירה כזו חזקה,
לוותר עליו זה ויתור על חלק משמעותי מהלוגו

• הוסף לסימניות
מזכיר טעם של בית -אם זאת הכוונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה