דרוש מידע מברגה נטענת משנת יוסף האם מומלץ?

• הוסף לסימניות
האם ידוע איזה חברה הם מוכרים והאם זה מומלץ
תודה.

• הוסף לסימניות
לפי התמונה נראה אסאקי.
מברגה פשוטה שאולי שווה את מחירה
אך לדעתי לא אמוריםלרכוש רמה כזו של מברגות בכלל..

• הוסף לסימניות
היות וזה של מולטי לד, וזה התמונה שמופיעה שם באתר.
מישהו מכיר? WhatsApp-Image-2021-06-15-at-16.53.18.jpeg

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון.
חידשת לי.
באתר של מולטי לד יש פרטים נוספים אבל הסינון חוסם לי.
מולטי לד בתאורה אמינים ומומלצים.
במברגות לא יודע.
חשוב לבדוק בעיקר nm ניוטון מטר, שזה אומר על כמה התנגדות הוא יכול להתגבר.

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון.
חידשת לי.
באתר של מולטי לד יש פרטים נוספים אבל הסינון חוסם לי.
מולטי לד בתאורה אמינים ומומלצים.
במברגות לא יודע.
חשוב לבדוק בעיקר nm ניוטון מטר, שזה אומר על כמה התנגדות הוא יכול להתגבר.
זה כל מה שכתוב שם:

מברגה נטענת 12v קודחת. 3 מצבים. הברגה-קידוח-פטיש
18 מהירויות

אין לי גם שום מושג האם זו אכן המברגה הנמכרת במשנת. רק כתוב במשנת- סוללת ליתיום 12W, עם 6 ביטים, חברת מולטי לד, שנה אחריות תנתן ע"י היבואן בכפוף להצגת דף ההזמנה.
אולי כדאי לברר מול מולטי לד - ‫2641576 שטרולד גימייל, ענו לי היום במהירות על נושא אחר במשנת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה