לא מכיר משנת יוסףקנינו את המברגה של משנת יוסף
במזוודה יש רק שלושה חלקים
מברגה
מטען
בטריה
האם אמור להיות עוד חלק לראש?
אשמח לקבל הוראות שימוש
תודה רבה!!!!
כן זה מה שחסרלא מכיר משנת יוסף
מה חסר כל הראש המכונה 'פוטר' ?
זה שמכניסים אליו את המקדח/המברג? לא נראה לי
אולי אין לך מברגים ומקדחים זה באמת לא תמיד יש במארז
קונים בטמבור בשקלים בודדים
כןגם אני קניתי.
לדעתכם זה יכול לשמש כמקדחה לקדוח חורים בדפנות?
אם כוונתכם שאין חלק לסובב בשביל להכניס לשם את הביט, אז לידיעתכם שיש היום מברגות שיש בראשם כמין טבעת שמושכים אותה החוצה, מכניסים את הביט, וכש"מחזירים" את הטבעת למקומה הביט נתפס ולא יוצא.כן זה מה שחסר
השאלה שלי אם זה נשמט מהמארז
או שצריך לקנות בנפרד
אשמח לשמוע מבעלי נסיון שקנו את המברגה במשנת יוסף
מה הם קבלו ?
תודה!
יש קודחים עם ראש לאימפקט לא צריך פוטר.אגב אם זה אימפקט - צריך פוטר בשביל מקדח
לקנות בנפרדכן זה מה שחסר
השאלה שלי אם זה נשמט מהמארז
או שצריך לקנות בנפרד
אשמח לשמוע מבעלי נסיון שקנו את המברגה במשנת יוסף
מה הם קבלו ?
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים