כללי מברשות עיטורים - להורדה.

• הוסף לסימניות
123.png

הורדה - http://www.megaupload.com/?d=8NH08WX4
הפוסט - מברשות עיטורים בשם "baroque" להורדה

Swirly-ornaments-300x225.png

ההורדה - http://www.megaupload.com/?d=97JXEL9G
הפוסט - מברשות עיטורים להורדה

אם יהיה ביקוש אני יעלה לשרתים כשרים, תהנו ;)

• הוסף לסימניות
שלומי אפשר בג'מבו מייל?
תודה:)

• הוסף לסימניות
אני מעלה בדקות הקרובות לגמבו מייל, לאחר שירד הלחץ מהקבצים..
(אין לי את החבילות על מהחשב..)

• הוסף לסימניות
אני רואה שהלחץ מהקבצים לא יורד , " The file you are trying to access is temporarily unavailable. "
אני יבדוק מחר על הבוקר או היום אחרי 12 , ויעלה לכם לשרת כשר , שיהיה לילה טוב :)

• הוסף לסימניות
נשלח בטעות. למחוק.. תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הקובץ של פוטושופ נפתח אבל לא מראה כלום אתה יודע למה?

• הוסף לסימניות
כאתה בוחר בכלי המברשת, בספריה של המברשות לא מופיעות מברשות חדשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;463440:
תודה רבה
הקובץ של פוטושופ נפתח אבל לא מראה כלום אתה יודע למה?
אתה יודע להוסיף את המברשות לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
עדין לא התחלנו ללמוד פוטו שופ.
אבל זה שמור.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה