כללי מברשות תהנו!!!

• הוסף לסימניות
עוד

...........

קבצים מצורפים

• Floral_Brushes_by_solenero73.abr.zip
    KB 270.7 · צפיות: 68
  • gvl_Suddenly_Spring_by_gvalkyrie.abr.zip
    KB 375.4 · צפיות: 66
  • הוסף לסימניות
אם לא ידעתם וגם אם כן

תקחו את הקובץ שבלה בלה הביאה או כל קובץ מברשות אחר
תעתיקו אותו לפה
C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS3\Presets\Brushes\Artistic
ואז יהיה לכם את זה בספריית מברשות

• הוסף לסימניות
אני בוחר את תיקיית ההמברשות/אקשנ'ס וכדומה ו"גורר" לתוך פוטושופ פתוח,
התכנה "מבינה" לבד היכן למקם.

• הוסף לסימניות
לאיזה גירסא מתאימים כל המברשות האלו?

• הוסף לסימניות
.....

.....

קבצים מצורפים

• 1166393403_Soft_Clouds_TextureS_Brushes-_by_KeReN-R.abr.zip
    1.4 MB · צפיות: 20
  • 1166487431_stardust.abr.zip
    2.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אפשריות מדהימות, תודה!!

• הוסף לסימניות
מברשות

קבצים מצורפים

• createSk8_Swirly_Brushkit.zip
    1.5 MB · צפיות: 24
  • snowflakes_brushes_by_hawksmont.zip
    1.1 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
היות ואני לא עובד עם פוטושופ (בלינוקס יש GIMP) היה חבל לי לפספס את כל החגיגה אז ניסיתי להוריד מברשות ל-GIMP לראות אם זה עובד ומסתבר שזה עובד מורידים אותם לתיקיה גימפ, מברשות ואז הם מופיעים בתוכנה
תודה לכולם אני יוצא לעשות שופינג ל-GIMP

• הוסף לסימניות
הלווו...הקפצה אחרי שנתיים??? ממש שיא השיאים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
האשכול יעיל? כן
כולם מביאים את האשכול הזה גם היום? כן
מה שכתבתי יכול לעזור לאחרים? כן
משתמשים חדשים שלא מכירים אותו יהנו ממנו? כן

אז מה הבעיה אם זה הקפצה אחרי שנתיים?
מעניין באמת עוד כמה הודעות יהיו אחרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;384221:
האשכול יעיל? כן
כולם מביאים את האשכול הזה גם היום? כן
מה שכתבתי יכול לעזור לאחרים? כן
משתמשים חדשים שלא מכירים אותו יהנו ממנו? כן

אז מה הבעיה אם זה הקפצה אחרי שנתיים?
מעניין באמת עוד כמה הודעות יהיו אחרי

האמת היא שאתה צודק, אבל ראיתי בפורום "סל מחזור" (לא ברור מה עשיתי שם...) אשכול עם המון המון צורותך וקטוריות שהיה פה, ואחרי שמישהו הקפיץ אותו - פשוט מחקו אותו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=8444
קטע הזוי אם תשאלו אותי, כי אפשר פשוט למחוק את ההודעות המקפיצות והאשכול ישוב לשכון במקומו הטבעי בעמקי הפורום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;384235:
האמת היא שאתה צודק, אבל ראיתי בפורום "סל מחזור" (לא ברור מה עשיתי שם...) אשכול עם המון המון צורותך וקטוריות שהיה פה, ואחרי שמישהו הקפיץ אותו - פשוט מחקו אותו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=8444
קטע הזוי אם תשאלו אותי, כי אפשר פשוט למחוק את ההודעות המקפיצות והאשכול ישוב לשכון במקומו הטבעי בעמקי הפורום...

זה באמת הזוי. באותו יום שלחתי הודעה פרטית ל"סדר באתר" שזה לא הוגן. אדם יקר פתח בנדיבות לבו אשכול והעלה שם דברים לשימוש הציבור, ובגלל הקפצה של מישהו האשכול מועבר לפח. אפשר לנעול אבל זה לא סיבה לזרוק.

אגב, לדעתי למנוע את בעיית ההקפצות, [שכל משתמש חדש נכשל בזה;)] אפשר שאוטומטית כל אשכול לא פעיל ינעל לאחר 3 חודשים למשל.

וטיפ קטן איך להגיע לאשכולות הישנים החשובים האלו, להכנס לעמוד הראשי של פורום עיצוב גרפי או כל פורום אחר וללחוץ למעלה על הפילטר "צפיות", תקבלו את האשכולות הכי חשובים\ מענינים.

קבצים מצורפים

• ScreenShot016.jpg
    KB 62.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ישראל;384251:
זה באמת הזוי. באותו יום שלחתי הודעה פרטית ל"סדר באתר" שזה לא הוגן. אדם יקר פתח בנדיבות לבו אשכול והעלה שם דברים לשימוש הציבור, ובגלל הקפצה של מישהו האשכול מועבר לפח. אפשר לנעול אבל זה לא סיבה לזרוק.

אגב, לדעתי למנוע את בעיית ההקפצות, [שכל משתמש חדש נכשל בזה;)] אפשר שאוטומטית כל אשכול לא פעיל ינעל לאחר 3 חודשים למשל.

וטיפ קטן איך להגיע לאשכולות הישנים החשובים האלו, להכנס לעמוד הראשי של פורום עיצוב גרפי או כל פורום אחר וללחוץ למעלה על הפילטר "צפיות", תקבלו את האשכולות הכי חשובים\ מענינים.

ברוב האתרים נעילה אוטומטית לא תהיה טובה כי רוצים כן לאפשר הקפצה של אשכולות אם הם ממש חשובים ו/או מישהו רוצה להוסיף להם הודעה חשובה (כמו ההודעה פה של trew, שבאמת מועילה מאוד וחשוב שתהיה מצורפת לאשכול הזה לטובת הצופים הבאים בו).
אבל אם בפרוג הקפצה לא מותרת בשום מצב, גם לא עבור תוספת חשובה - כדאי באמת לנעול אוטומטית, או לכל הפחות לנעול אשכול שמישהו הקפיץ כדי שלא יקפיצו אותו שוב.

הטיפ על הצפיות מעניין. תודה!

• הוסף לסימניות
התקנה גלובאלית

יש אפשרות להתקין את המברשות בהתקנה גלובאלית שתהיינה נגישות לכל תוכנות adobe?
הכוונה בשאלתי:
נניח התקנתי את המברשות בתוך הספריה של AI ואני רוצה לטעון אותן לחלון המברשות של PhotoShop - זה אפשרי?
האם יש דרך להתקין את כל המברשות האיזו תיקיה באיזה שהוא מקום אחר במחשב (ללא קשר ליספריית adobe) ולטעון משם על פעם?

תודה!

• הוסף לסימניות
אני חושב שכן ואז מה שתצטרכי לעשות זה לשנות את הנתיב של ספריית המברשות בפוטושופ או AI לתיקיה שאת רוצה זה אמור להיות משהו כזה
הגדרות > מברשות > שינוי נתיב
או אולי הגדרות > נתיבים > ושם לשנות את הנתיב של במברשות

אין לי פוטושופ כדי לבדוק ממש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה