כללי מגאזין פרוג - שאפו ענק!!!

• הוסף לסימניות
מצטרף לכל המחמאות שכבר כתבו באשכול זה! חותם על כל מילה בפני עצמה...

לכתוב רשמים והתפעלות מהמגזין הזה, צריך לכתוב מגזין חדש בפני עצמו...

אז בל"נ, נכתוב בכל פעם רשמים על חלק אחר של המגזין, עד שיגיע המגזין הבעל"ט

וכעת לחלק שהכי הדהים אותי:

מה שהדהים אותי, היא התגלית המהפכנית על הפונט המדהים של אליהו פריד! אם אפשר לקרא לזה פונט... אולי לא קלטתם את מה שקורה פה! בעוד שחברות ענק בינלאומיות כמו מייקרוסופט ואדובי משתפים פעולה לאורך שנים עם אלפי מתכנתים וכו' ומגיעים לגירסא של פונט 'אופן טייפ' שנחשב לפסגת הטכנולוגיה בתחום הגופנים, בא המתכנת והמעצב האגדי אליהו פריד ומוציא מתחת ידיו פונט בפורמט טכנולוגי משוכלל שלא היה כמותו!

איך נשארתם שווי נפש? אנחנו עושים הסטוריה! וכבוד לפרוג שמשמש כפלטפורמה לתקופת הבטא של הפורמט מהדור הבא.

אם קצת תקראו מה שכתוב במגזין על הפונט הזה, תבינו שאני בכלל לא מגזים ולא מנסה ליחצ''ן כאן אף אחד. מדובר בפריצת דרך גדולה מאוד ומשמעותית מאוד אשר עוד תלמד בבתי התוכנה הגדולים בעולם.

אליהו פריד! כבוד גדול לנו להיות בטא-טסטרים של המחקר והתכנות שלך!

• הוסף לסימניות
למגאזין הזה יש בעיה אחת רצינית-
אין עליו אף מילת ביקורת!
:)

מאחר והתקשיתי למצוא הגדרה הולמת, החלטתי לכתוב את כל המילים האפשריות:

מושלם: אידיאלי, טוב ביותר, כליל, מאה אחוזים, מופתי, מלוטש, מצוין, מצטיין, משוכלל, נעלה, פרפקט,
מפתיע: לא צפוי, מדהים, מהמם, מפליא, מרגש, מרהיב, נועז,
מיוחד:אקסקלוסיבי, בולט, בלעדי, הטוב ביותר, יוצא מן הכלל, יחיד, יחודי, לא רגיל, מובדל, מובחר, מופלא, מעולה, מפורסם, מצוין, מצטיין, מקורי, משובח, נבחר, ספציילי, מיוחד במינו, אורגינלי, אקסטרה.

(עפ"י "מילה במילה" - אוצר מילים נרדפות בעברית)

• הוסף לסימניות
היי זה לא פייר!!! :mad:

לא השאירו לי אפילו מילה טובה אחת שלא נאמרה!!! :):):)

תודה רבה בטח עוד אפשר לומר :rolleyes:

(איפה האייקון של |זר פרחים| ?)

• הוסף לסימניות
יישר כח!

תודה רבה!
היה ממש כיף לפתוח כך את היום בסטודיו...:)

• הוסף לסימניות
אריאל770, בכל אופן הצלחת להפתיע בצבע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנית;238452:
למגאזין הזה יש בעיה אחת רצינית-
אין עליו אף מילת ביקורת!
:)

אז כך יש לי ביקורת ענקית.......
אתם יודעים מה אתם עושים לנו הנשים בערב פסח......??????????????????????????

פשוט הושבתם אותי על כסא ואני בשביתה ולא עובדת עכשיו מה יהיה:(:(:(

אני מציעה לכם שעם כל ההטבות שיהיה גם הנחה/הטבה להביא עוזרת שבינתיים תנקה קצת שאוכל להמשיך לקרוא את המגזין;););)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל המילים החמות שנאמרו כאן.
המגזין מרהיב בעציבו,ומרתק בתוכנו.
המשיכו לעשות חיל, ולהפתיע!

תודה מיוחדת לאסתי - הסתר פנים על הראיון המחכים והמעניין.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לכולם
ממש מדהים, ישר כח!!

• הוסף לסימניות
כל מילה שכתב מעצבן בשבחו של פריד האגדי - בסלע!!!

(אז כמה סלעים יש לנו?)

• הוסף לסימניות
יש לי ביקורת
למה בערב פסח?
לא יכלתי להתנתק מהמסך...
עם פול עבודה במחשב
ועוד עבודה בבית...
אבל זה היה שווה!
אתם גדולים מהחיים.
תמשיכו להפתיע!

• הוסף לסימניות
יישר כח! נהניתי!

• הוסף לסימניות
יפיפה מרתק ומעניין, והעיקר, הפתעה מושלמת! יישר כח!!!!!!!!!!!!
תמשיכו...!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה מדהים. איזו יוזמה. ווואוו על הביצוע.

• הוסף לסימניות
עלוהצילחו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה