מגבר קליטה סלולרי

• הוסף לסימניות
שלום,

אני מחפש מגבר קליטה לטלפון הנייד שלי ונתקלתי בכמה שאלות:

• הזמנה מחו"ל: מישהו הזמין לאחרונה מוצר כזה מחו"ל (למשל מעליאקספרס)? הבנתי שמשרד התקשורת מונע כניסה של מכשירים כאלה לישראל ומעכב אותם. יש לכם מידע עדכני על זה מהחודשים האחרונים?
  • קנייה בארץ / מכירה פרטית: מישהו יודע איפה אפשר לקנות דבר כזה בארץ, או אולי מכיר מישהו שמוכר באופן אישי?
זה ממש חשוב ודחוף לי, אשמח מאוד לעזרה ולעדכונים!

• הוסף לסימניות
שלום,

אני מחפש מגבר קליטה לטלפון הנייד שלי ונתקלתי בכמה שאלות:

• הזמנה מחו"ל: מישהו הזמין לאחרונה מוצר כזה מחו"ל (למשל מעליאקספרס)? הבנתי שמשרד התקשורת מונע כניסה של מכשירים כאלה לישראל ומעכב אותם. יש לכם מידע עדכני על זה מהחודשים האחרונים?
  • קנייה בארץ / מכירה פרטית: מישהו יודע איפה אפשר לקנות דבר כזה בארץ, או אולי מכיר מישהו שמוכר באופן אישי?
זה ממש חשוב ודחוף לי, אשמח מאוד לעזרה ולעדכונים!
האם קבלת תשובות? מתענינת גם. אשמח לשמוע מנסיונך.

• הוסף לסימניות
גם אני צריך ,

הזמנתי - 500 ש"ח (רוצה קישור?),
היה חשש שיעקבו ולא עיכבו,

לא עזר לי,
למי יש רעיון?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את זה?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את זה?
שאלתי איש מקצוע ואמר לי שזה לא נראה לו טוב הקישור,
בבקשה: תבררו טוב לפני שקונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה