מגדל צדק - הסיור המורחב

• הוסף לסימניות
בשעה טובה מצאתי עוד קצת זמן
והוספתי עוד 6 נקודות לסיור במקום (כיום יש 18 נקודות)
מה שמפתיע זה שככל שאני מסתובב שם יותר
אני מגלה עוד חדרים שלא הספקתי לצלם...

מגדל צדק- סיור וירטואלי

תהנו

*
לצערי עוד לא מצאתי דרך למפות את המקום
יש שלושה מפלסים שלא ניתן למפות במפה רגילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארז ליברמן;525800:
תספר קצת על הטכנולוגיה של זה...

כתבתי על זה מספר פעמים
אלו פנורמות של 360 מעלות (כל נקודה בסיור)
שמחוברות ביחד.

• הוסף לסימניות
שמיל,

החיצים עובדים אך באופן איטי.

בוראיציה הקודמת זה עבד חלק יותר.

תמיר,

עבודה יפה! מעט קשה לגלות את החלקים החדשים כאשר זה לא עובר חלק מחדר לחדר. אני בטוח שתסדר זאת בקרוב.

הערה כללית על העבודה, השתמשת בחשיפות מרובות בכדי שתתאפשר ראיה מיטבית הן של המבנה והן של הנוף הנשקף מהחלונות. אבל לפעמים זה לא עבד/לא השקעת בחלקים של הנוף בחוץ וזה יצא באובר חשיפה (שמתי לב לכמה פתחים דווקא, מהחלונות בד"כ זה מעולה, אך קשה לי לציין באיזה חדר כי זה לא עובד לי חלק).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;526144:
שמיל,

החיצים עובדים אך באופן איטי.

בוראיציה הקודמת זה עבד חלק יותר.

תמיר,

עבודה יפה! מעט קשה לגלות את החלקים החדשים כאשר זה לא עובר חלק מחדר לחדר. אני בטוח שתסדר זאת בקרוב.

הערה כללית על העבודה, השתמשת בחשיפות מרובות בכדי שתתאפשר ראיה מיטבית הן של המבנה והן של הנוף הנשקף מהחלונות. אבל לפעמים זה לא עבד/לא השקעת בחלקים של הנוף בחוץ וזה יצא באובר חשיפה (שמתי לב לכמה פתחים דווקא, מהחלונות בד"כ זה מעולה, אך קשה לי לציין באיזה חדר כי זה לא עובד לי חלק).

שמתי לב ולכן מחקתי ...
תמיר הייתי ממליץ לך לשים במעבר בין התמונות באפר שמראה שהתמונה הבאה נטענת ...
גם לי הפריע בכמה מקומות חשיפת אובר בחלונות ובפתחים ...
חוץ מזה נראה נהדר ...

• הוסף לסימניות
כן חשיפות, לא חשיפות,
זה נראה מדהים מאוד!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

שמיל ומאיר - אענה לשניכם כאן

בנושא הטכני - תודה
לא שמתי לב, אתקן את זה בהמשך - יש לי שם איזה בעיה בקוד..
בכלל אני צריך לשנות את השיטה של החיצים.

חשיפות
כלל אני בדעה שלא כדאי לגשר על יותר מ4 סטופים... ולכן אני לא עושה את זה
הנכון היה לצלם בשעות טובות יותר... מה שלא תמיד מתאפשר.
כל עוד ואני עושה את זה בשביל הכיף... זה פחות מפריע לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה