דרוש מידע מגורים בירוחם

• הוסף לסימניות
יש בירוחם אפשרויות עבודה לאשה באחד מהתחומים, חשבונאות, חשבות שכר, או בדיקת תוכנה?

• הוסף לסימניות
יש ודאי, אני לא יודעת אם יש משרה פנויה זה דבר שצריך לברר.

• הוסף לסימניות
למה יש לי הרגשה שרק ישנו לעיר הזו את השם היא תהיה הרבה יותר אטרקטיבית?
אני שומעת ירוחם, זה מעלה לי אסיסואציה של יובש, חום, צהוב אביך מול העיניים ושיעמום.
חושבת אם ירעננו לה את המיתוג כולל שינוי שם למשהו צעיר ורענן זה יקרא לעוד אנשים.

כותבת ברצינות.
מעניין אותי אם יש עוד שמתחברים לזה.

• הוסף לסימניות
חחחח
לא קוראים לאף אחד
זה מקום לאניני טעם

• הוסף לסימניות
למה יש לי הרגשה שרק ישנו לעיר הזו את השם היא תהיה הרבה יותר אטרקטיבית?
אני שומעת ירוחם, זה מעלה לי אסיסואציה של יובש, חום, צהוב אביך מול העיניים ושיעמום.
חושבת אם ירעננו לה את המיתוג כולל שינוי שם למשהו צעיר ורענן זה יקרא לעוד אנשים.

כותבת ברצינות.
מעניין אותי אם יש עוד שמתחברים לזה.
לא יודעת למה יש לי הרגשה דווקא הפוכה, מה קרה שיש הרבה מתעניינים?
אז ירוחם מקום עם המון ירוק מסביב, וגם צבעוני ופורח, שטח בין מקום למקום ולא בנין ממול. נוף מדהים ואגם יפהפה. לא אביך ויש אויר הרים, חם ויבש, בערב קריר, מלא אויר לנשום מה שאין במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
מה קרה שיש הרבה מתעניינים?
את שואלת ברצינות?
הסיבה היחידה היא המחיר. אין עוד שום מקום בארץ שהדירות שם כמעט בחינם.

ואגב, עד הסרטון הדמיה שהעלו כאן לא ידעתי שיש שם אגם.
זה תמיד היה נשמע לי ירו- חם

לא שוללת שאולי אמצא שם את עצמי יומחד, מי יודע.
רק אומרת איך לי זה נשמע עד היום מבחוץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה