מגזין לעניין בירושלים

• הוסף לסימניות
קיבלתם השבוע?
אצלנו לא חילקו
icon9.gif

• הוסף לסימניות
הקפצה
אין כאן ירושלמיות שיכולות לענות לי?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הבוקר

• הוסף לסימניות
באיזה איזור את?

• הוסף לסימניות
ירמיהו - רמת הצפון

• הוסף לסימניות
אני לא קבלתי.

כרגיל מקבלת ביום שני בערב.
(אזור שמואל הנביא)

• הוסף לסימניות
אני מקבלת תמיד בשלישי - ערב

• הוסף לסימניות
אני בגאולה ועוד לא ראיתי

• הוסף לסימניות
כבר איזה שבועים יש הרבה שכונות שמדלגים בהן

• הוסף לסימניות
הודעה שקיבלתי מהם למייל:

מפרסם יקר,

*הודעה בדבר חלוקת גיליון 708*

ברצוננו להודיעך כי גיליון לעניין מס' 708 יחולק השבוע באיחור, לצערנו עקב המצב הביטחוני נפל רסיס של רקטה על השנאי המרכזי של הדפוס המדפיס את העיתון הממוקם בראשון לציון.

אנו עושים את המרב על מנת להפיץ את העיתון בהקדם האפשרי.

אנו מתנצלים ומקווים יחד עם כל עם ישראל לבשורות טובות ומתפללים להלחמתם המלאה של כל פצועי עם ישראל..

*בברכה,*

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו אתמול - יום שלישי (רמות א')

• הוסף לסימניות
מסכנים 'לעניין'...
כמו הרבה מתושבי הארץ- גם הם ניזוקו...
כמובן שאסור לנו להתלונן, בד"כ העיתונים שלהם דופקים מעולה, בזמן ויפים לעין - אך יש מושג שנקרא 'כח עליון', לא הכל בשליטתנו...

בתקווה שאלה יהיו הנזקים הכי גדולים בארצנו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה