מגילת אסתר בקליגרפיה

• הוסף לסימניות
מגילת אסתר טוב.jpegבכיתה ח' התנסתי בקליגרפיה לראשונה, ומאז אני נהנת לקלגרף בכל אפשרות =)
העיקרון הוא שעל ידי הטקסט יוצרים את הציור. (כמובן שיש עוד הרבה אפשרויות לקליגרפיה, זו רק אפשרות אחת...)
מה צריך?
סבלנות ;)
דף לבן
עט דק שחור (אפשר לשחק עם העובי של האותיות על ידי עטים בעוביים שונים. אני אוהבת להשתמש בפיילוט 0.4)
דף עם הציור שאנחנו רוצים לקלגרף
עיפרון ומחק
הטקסט שרוצים להעתיק
(אני משתמשת בעטים צבעוניים לפעמים, יוצא מהמם!)
הוראות:
1. מעתיקים בעזרת העיפרון את הציור אל הדף הלבן. לשים לב שמעתיקים מדוייק ככל הניתן.
2. בוחרים נקודת התחלה לכתיבת הטקסט, ומתחילים לכתוב. כדאי להשתדל מאד!! לא לטעות כי רואים את הטיפקס... לכן אני אוהבת שמישהו מקריא לי את הטקסט, ככה אין לי טעויות.
3. הציור מוכן =)
מגילת אסתר טוב.jpeg

אצלינו בבית זה הכרטיס ברכה שמצורף למשלוח מנות.

• הוסף לסימניות
הערך המוסף של הקליגרפיה הזו- אפשר לעשות אותה עם הילדים בבית!
מתחילים בציורים פשוטים (גם הליצן הוא לא מורכב במיוחד) ובכתב גדול, ולאט לאט מצטמצמים לכתב קטן כמה שיותר..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה