• הוסף לסימניות
אולי זה קיים כבר הרבה זמן, אבל אני ראיתי את זה היום פעם ראשונה, וזה פשוט במילה אחת: מגניב.

הצלם מחזיק ביד שלט ופשוט חוגג.

(צילום: כיכר השבת)

קבצים מצורפים

• g082g182__w640h425q70.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נראה מדהים!
זה בטח רלוונטי רק למצלמות קופמקטיות.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי את זה בחורף שעבר כשהיו שטפונות אדירים בערבה, המצאת הדור ממש...
כולם חפשו עמדה טובה לצילום במאמץ לא להסחף עם הזרם,
והצלם הזה בא עם הליקופטר קטן וצילם הכל ומכל כיוון אפשרי, פשוט לקנא.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שמשתמשים בזה היום גם במצלמות וידאו מקצועיות, רשתות טלויזיה משתמשים בזה לצילום באיצטדיונים וכו'.

• הוסף לסימניות
זה יודע להחזיק גם מצלמות גדולות
הבעיה שזה מקצר משמעותית את זמן השהייה באוויר
למשהו כמו 12 דקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;805326:
אני ראיתי את זה בחורף שעבר כשהיו שטפונות אדירים בערבה, המצאת הדור ממש...
כולם חפשו עמדה טובה לצילום במאמץ לא להסחף עם הזרם,
והצלם הזה בא עם הליקופטר קטן וצילם הכל ומכל כיוון אפשרי, פשוט לקנא.
זה לא יכול ליפול למים??!:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה