מידע שימושי מגפיים לגברים

• הוסף לסימניות
זה נושא קצת מעניין...

אבל אני כבר מספר שנים ב"ה הולך בימים הגשומים עם מגפיים, ומשום מה לא נראה שהאברכים (שמכירים אותי) מחקים אותי.

שמעתי השבוע את אחד האברכים אומר שצריך להביא לכולל תנור מיוחד רק לחמם את הרגליים הרטובות של האברכים שמגיעים לכולל, חשבתי לעצמי מדוע לבנות בית חולים מתחת לגשר השבור, ושאלתי אותו למה בעצם אתה לא קונה לעצמך מגפיים והוא המהם איזושהי תשובה...

השנה קניתי לעצמי את הדגם הזה (לאחר שהקודם שדווקא היה תוצרת הארץ שימש אותי מספר שנים וקיבל חור)

אני נורא ממליץ לכל הסובלים לצאת מהשמרנות שדווקא לא בריאה גם לגוף וגם לנפש.

וישנם דגמים שכמעט לא רואים עליהם מבחוץ שהם מגפיים ח"ו.

• הוסף לסימניות
היה יכול להיות גם כל כך טוב אם בקייץ הרותח, שיהיה מקובל לגברים לנעול נעל קצת פתוחה ולהפטר מכל הזיעה והפטרת...

• הוסף לסימניות
היה יכול להיות גם כל כך טוב אם בקייץ הרותח, שיהיה מקובל לגברים לנעול נעל קצת פתוחה ולהפטר מכל הזיעה והפטרת...

כמה שזה נכון...

אך אפשר לומר הבדלים קלים, במגפיים ישנם דגמים בעלי עקבים וסוליות כמעט לגמרי כמו נעל קלאסית.

כמו הדגם הזה של רוקפורט או סקצ'רס ויש גם מגפיים עדינים כמו טוטס או בגס

ולגבי הקיץ הבן שלי בישיבה שסובל מהזעת יתר הצעתי לו אכן ללבוש סנדלים והוא הביע מורת רוח נמרצת וב"ה שעם נעל ניו באלאנס הוא הפסיק להתלונן (אני מקווה אכן שהבעיה נפטרה)

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי, מורה בסמינר (תיכון) שנהגה לנעול סנדלים בימות הקיץ. אחת מחברותיה קינאה בה על האומץ ושיתפה את בעלה בענין. הבעל הגיב: מה את רוצה, היא למדה מסבא שלה, הרב וולבה, שהיה נועל סנדלים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה