מגרד... מגרד... מדבק... מדבק!

• הוסף לסימניות
יש בושם לתינוקות של ג'ונסון. שמים על השערות וזה מבריח את הכינים

חני

• הוסף לסימניות
שמעתי ממישהי לא מזמן, שכל מקלחת היא מסרקת את הראש במסרק סמיך ביחד עם המרכך שיער, וככה הביצים מורחקות מהקרקפת ולא יכולות להתפתח.
באופן כללי, כאחת שהילדים פה נדבקים הרבה, הפתרון היחיד הוא לסרק ולסרק ולסרק יום יום -עד שהכל נגמר, בו זמנית לשים שמן רוזמרין/ כינומט וכד' כדי למנוע הדבקה חוזרת. שפריץ קטן לפני ההיחשפות למקור ההדבקה.
שמפו ומרכך עם שמן רוזמרין יכול ג"כ להועיל.
אגב, כיון שהכינים והיתושים מגיעים בד"כ ביחד- לאותו סוג דם, קניתי לאחרונה את קרם האלוורה של פוראוור, למניעת עקיצות, פלאי פלאות!! נגמרו העקיצות ונגמר הסבל!

• הוסף לסימניות
שמעתי מרופא שכל התרסיסים למיניהם ממש לא בריאים!הם עושים נזק למוח!!!!!!

• הוסף לסימניות
מזכיר לי ספר של יעל רועי (לא זוכרת את שם הספר) על בחור שגילה מלא כינים אצל הילד שאותו הוא מלמד, והוא אירח אותו ואחותו הוציאו לו את הכינים, הם יזמ כאילו מבצע ניקוי לכולם ו"דרך אגב" גם לילד ההוא.

אולי, מה דעתך, אם זה לא מידי מגעיל אותך (רק לחשוב על זה נראה לי קצת גורם לבחילה, אבל במחילה, הכינים של כולם אותו דבר... ואולי בזכות זה יהיה לך שקט לתקופה עד שהם יידבקו שוב...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1037240:
מזכיר לי ספר של יעל רועי (לא זוכרת את שם הספר) על בחור שגילה מלא כינים אצל הילד שאותו הוא מלמד, והוא אירח אותו ואחותו הוציאו לו את הכינים, הם יזמ כאילו מבצע ניקוי לכולם ו"דרך אגב" גם לילד ההוא.

אולי, מה דעתך, אם זה לא מידי מגעיל אותך (רק לחשוב על זה נראה לי קצת גורם לבחילה, אבל במחילה, הכינים של כולם אותו דבר... ואולי בזכות זה יהיה לך שקט לתקופה עד שהם יידבקו שוב...)

להכניס אותם לכלוב של שימפנזים, הם מתים על זה...:eek:

• הוסף לסימניות
שמפו ומרכך של מורז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מנסיון!!!!!
שמתי לבנות שלי וזה פשוט מדהים!!!! אין כינים!!! כמובן שאני ממשיכה לבדוק ומוצאת אחד ליום-- במקום 20
הבן שלי היה חוזר מהמעון כל יום עם כינים ויש לו 2.5 שערות שמתי לו את זה ונהיה שקט!!!!!!!
ממליצה בחום!!!!

• הוסף לסימניות
יש בירושלים בית מרקחת רינה פארם, יש להם חומר מדהים למכה השלישית שלא פוסחת על שום כיתה, [בתור מורה] אם עובדים לפי ההוראות זה פשוט עובד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1037023:
כי חשבתי שזה פאסה...
לאמא שלי עשו את זה...
אבל מאז התקדמנו בחיים יש הרבה תחליפים
ובמיוחד שאח"כ א"א לצאת מהבית כמה ימים כי הריח :eek::eek::eek:

1. זה לא פאסה...
2. 100% לא עשו את זה לאמא שלך...
3. אין לזה תחליף....

נפט כוונתי לשפוך על המכוננים...ואח"כ גפרור...הכינים מושמדות ברגע....:p:p:eek::eek:

• הוסף לסימניות
מכה שכתובה בתורה...וההורג כינה בשבת כהורג גמל דמי.
טוב לעשות שילוח הקן לכל הביצים שהם המקור לכינים...וחסל סידור פסח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1037240:

זה לא יקרה בחיים ולו בשל העובדה שזה לא יעזור ליותר משבוע. זה דרך חיים זו לא חולשה של רגע.

והם גם לא יכנסו לבית שלי אנחנו מה - "משכילים" לעומתם...

• הוסף לסימניות
ואגב רוב התשובות כאן הן איך לנקות ראש. אני לא חיפשתי את זה, כי כרגע אין שום דבר ב"ה והם בדרך כלל נקיים.
אני שואלת לגבי מדיניות כלפי שכנים/חברים שנגועים. האם ראוי לנתק אותם מקשר או מה בדיוק.

• הוסף לסימניות
אני בודקת כל ערב אחרי המקלחת עם מסרק אסי2000 .
כשהראש רטוב הכינים עולות למעלה וכך אפשר להוציא אותן בקלות.
קורה שבערב אני תופסת כמה גדולות, מתנות מחברות, וכך הן לא מספיקות להטיל ביצים. בררר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה