- הוסף לסימניות
יש בושם לתינוקות של ג'ונסון. שמים על השערות וזה מבריח את הכינים
חני
חני
נכתב ע"י ניקול;1037240:מזכיר לי ספר של יעל רועי (לא זוכרת את שם הספר) על בחור שגילה מלא כינים אצל הילד שאותו הוא מלמד, והוא אירח אותו ואחותו הוציאו לו את הכינים, הם יזמ כאילו מבצע ניקוי לכולם ו"דרך אגב" גם לילד ההוא.
אולי, מה דעתך, אם זה לא מידי מגעיל אותך (רק לחשוב על זה נראה לי קצת גורם לבחילה, אבל במחילה, הכינים של כולם אותו דבר... ואולי בזכות זה יהיה לך שקט לתקופה עד שהם יידבקו שוב...)
נכתב ע"י חלומי;1037023:כי חשבתי שזה פאסה...
לאמא שלי עשו את זה...
אבל מאז התקדמנו בחיים יש הרבה תחליפים
ובמיוחד שאח"כ א"א לצאת מהבית כמה ימים כי הריח![]()
נכתב ע"י ניקול;1037240:מזכיר לי ספר של יעל רועי (לא זוכרת את שם הספר) על בחור שגילה מלא כינים אצל הילד שאותו הוא מלמד, והוא אירח אותו ואחותו הוציאו לו את הכינים, הם יזמ כאילו מבצע ניקוי לכולם ו"דרך אגב" גם לילד ההוא.
אולי, מה דעתך, אם זה לא מידי מגעיל אותך (רק לחשוב על זה נראה לי קצת גורם לבחילה, אבל במחילה, הכינים של כולם אותו דבר... ואולי בזכות זה יהיה לך שקט לתקופה עד שהם יידבקו שוב...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים