מידע שימושי מגש לפדיון הבן

• הוסף לסימניות
מי יודע איפה אפשר להשיג מגש או קערה אבל משהו יפה?
באזור אשדוד- רחובות
תודה!

• הוסף לסימניות
יש גמחי"ם שיש את זה.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש גמחים אבל אין משהו יפה באשדוד, אז אודה לכם אם תיידעו אותי על גמח שיש בו משהו יפה

• הוסף לסימניות
לפני חודש חפשנו באשדוד ולא מצאנו. לקחנו מגמ"ח מחוץ לעיר. אבל אנחנו חפשנו דוקא קערה יתכן ומגש יש להשיג.

• הוסף לסימניות
באשדוד יש גמ״ח ברובע ז׳ אני ינסה להשיג את המספר, אחותי לקחה משם לפני חצי שנה. ומזל -טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר המעלות;1857250:
לפני חודש חפשנו באשדוד ולא מצאנו. לקחנו מגמ"ח מחוץ לעיר. אבל אנחנו חפשנו דוקא קערה יתכן ומגש יש להשיג.

מאיפה לקחתם את הקערה?

• הוסף לסימניות
משהי יודעת איפה ניתן להשיג באשדוד
דחוף להיום!!!!

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אני מכירה בבני ברק גמ"ח של קערה יפה מכסף
יעזור?

• הוסף לסימניות
יבאתי מירושלים.

• הוסף לסימניות
אם תוכלי לעדכן אותי איפה יש גמח בבני ברק לקערה לפדיו הבן אני מאד אשמח. זה דחוף לי.

בשמחה, יש להם קערה עמוקה מהמהמת מכסף טהור:
משפחת סגל, בן עזאי 3. טלפונים: 03-5703227, 03-6185813.
(לא תמיד עונים בטלפון, תנסי שוב בכל שעות היום)

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי בכל זאת מידע על קערה/מגש באשדוד? לכאורה קערה עמוקה יותר טוב כי אין חשש לנפילה.

חשוב לי מידע מוקדם ככל שניתן.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש למישהו טלפון של השכרת מגש/ קערה לפדיון הבן בבני ברק או בצפון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה