כללי מדבקה לדיסק - חתונה

• הוסף לסימניות
אני די מתחילה, האם תוכלו להנחות אותי איך להמשיך עם המדבקה לדיסק שהתחלתי.ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
(יש לי רק את התמונה הזו, התמונה חייבת להיות בצד כדי שהתמונה לא תחתך בחור של הדיסק!).<O:p></O:p>
בכללי אשמח לקבל רעיונות להמשך העיצוב.

קבצים מצורפים

• נסיון.jpg
    1.8 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם ושורי;633487:
אני די מתחילה, האם תוכלו להנחות אותי איך להמשיך עם המדבקה לדיסק שהתחלתי.ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
(יש לי רק את התמונה הזו, התמונה חייבת להיות בצד כדי שהתמונה לא תחתך בחור של הדיסק!).<O:p></O:p>
בכללי אשמח לקבל רעיונות להמשך העיצוב.

בכל מקרה, תצטרכי להזיז את התמונה מכיון שהחור של הדיסק יצא על חצי השטריימל וחבל, תעבדי עם דוגמית של דיסק כולל החור, כך יהיה לך הרבה יותר קל ומדויק בלי ספקות, ו--
למה כחול?
אולי בגווני החום יותר או הירוק כמו העץ דקל?
תשתדלי להצמד לגון מסוים - לא יפה כמה צבעים בדיסק אחד,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזיז את התמונה יותר לצד אך התמונה נגמרת לי. מה אני יכולה לשים בצד כשהתמונה נחתכת?

• הוסף לסימניות
למה שלא תעבדי בפוטושופ
לשנות את תנוחות הדמויות שיהיו פחות מאורכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם ושורי;633506:
אני רוצה להזיז את התמונה יותר לצד אך התמונה נגמרת לי. מה אני יכולה לשים בצד כשהתמונה נחתכת?

את יכולה להוסיף מסגרת בקונטור של הדיסק. כך תכסי את חור שיווצר.
הייתי ממליצה להקטין את התמונה שלהם, לחתוך אותה שישארו רק פרצופים ולשים בצד.
ןלעשות את הכל עם רקע בז' או ירוק (כמו שאמרו) אולי, עם איזשהו פטרן.

• הוסף לסימניות
אני עובדת בפוטושופ. מה התכוונת לשנות את התנוחות שיהיו פחות מוארכות?

• הוסף לסימניות
יש לך דוגמאות או רעיונות לפטרן מתאים? נשאר לי ריק רבע מהעיצוב!

• הוסף לסימניות
נראה שהתמונה אבדה מעט פרופורציה

• הוסף לסימניות
כדי להעשיר את העיצוב ישנה אפשרות להוסיף טקסטורה
בסגנון של אלו שמודבקים על הקיר,
ולדעתי כדאי לעשות במקום צבע כחול- צבעים בורדו ובז' כהה...
בהצלחה!!!:)

• הוסף לסימניות
כשמעצבים דיסק צריך לעבוד על ריבוע ולא עיגול!
אחרת יחתך לך בהדפסה או יראו את התכלת בצדדים
תעבדי על ריבוע בגודל 12.5*12.5
את התמונה של הזוג תוכלי לשים בצד ב1/3 הימני..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה