דרוש מידע מדבקות עם שם ותמונת התינוק

• הוסף לסימניות
יש משהיא שמכירה אתר אמין להזמנת שם לתינוק עם תמונה שלא ירד בשטיפה
מנסיון אישי?

• הוסף לסימניות
יש המון מדבקות להזמנה מאליאקספרס
את רוצה דווקא עם תמונה אישית?

• הוסף לסימניות
יש את האתר 'אהבה קטנה' מדבקות מצוינות ומחזיקות שנים מנסיון אבל לא נראה לי עם תמונה
אם את רוצה עם תמונה זה בד"כ גרפיקאיות פרטיות (אני עשיתי ללקוחה לגן מדבקות לקופסאות אוכל מתנת סוף שנה והדפיסה על מדבקות ויניל ושמעתי ממש לאחרונה ממנה שהילדים משתמשים בזה יום יום ונשאר פצצה ולא יורד בשטיפה)

• הוסף לסימניות
יש המון מדבקות להזמנה מאליאקספרס
את רוצה דווקא עם תמונה אישית?
עם תמונה זה יותר חמוד אבל לא חובה
אפשר גם בעברית?
יש את האתר 'אהבה קטנה' מדבקות מצוינות ומחזיקות שנים מנסיון אבל לא נראה לי עם תמונה
אם את רוצה עם תמונה זה בד"כ גרפיקאיות פרטיות (אני עשיתי ללקוחה לגן מדבקות לקופסאות אוכל מתנת סוף שנה והדפיסה על מדבקות ויניל ושמעתי ממש לאחרונה ממנה שהילדים משתמשים בזה יום יום ונשאר פצצה ולא יורד בשטיפה)
אני רוצה מדבקות יותר קטנות שאפשר להדביק על בקבוק או מוצץ
אני לא מבינה בהדפסה אני רוצה מישהוא שיביא לי מוכן

• הוסף לסימניות
אז האתר הנ"ל פצצה לזה רק ללא תמונה יש שם גדלים שונים
תודה פחות התחברתי לעיצובים

משהוא הזמין מהם?

• הוסף לסימניות
אתר WAWI עיצובים מתוקים מחיר זול מדבקות מאד עמידות. אין תמונה אישית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה