תודה השם על הכל
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
או שלא כדאי כי אם המדד ירד אני מפסיד ששילמתי לפי המדד היקר יותר
מה אומרים האם נראה שהמדד ירד? יש סיכוי שהמדד ירד?
מזה שפתאום הוא כן רוצה, כנראה גם הוא חושב שהמדד הולך לרדת או לפחות להתמתן.גם אני קבחתי מהקבלן מייל שאפשר להקדים תשלומים
האם זה נכון לעשות את זה ?
עד היום הוא לא הסכים בשום אופןןןןןן
@השקעות בנדל"ן @מקצועי בלבד @שימי2 @כמו הרוח @מוישי פרומן וכל המומחים מה אומרים האם יש בזה סיכון?או אולי זה שפתאום הקבלן רוצה זה מראה שהוא בקשיים וא"כ אולי זה מסוכן להקדים
אם יש ערבות בנקאית על הכסף כפי המתבקש, אז אין בזה שום סיכון.
אני שאלתי את הקבלן והוא ענה לי שלא נראה שירד וגם אם ירד זה כנראה ירד בקצת אבל אם זה יעלה זה יעלה בהרבהמה אומרים האם נראה שהמדד ירד? יש סיכוי שהמדד ירד?
כבר חודש שעבר נרגע קצת העליה של המדד
כל מקרה זה סיפור נפרד.@מקצועי בלבד
לעצם השאלה האם כדאי עכשיו להקדים תשלומים מה דעתך?
כמה זמן היה בין החוזה לתשלום?אני שילמתי לקבלן לפני חודש כ-1.4 מליון שח.
סה"כ מדד 140,000שח
3 שנים.כמה זמן היה בין החוזה לתשלום?
ממש מוזר3 שנים.
הקדמתי תשלום ללא רצונו וגם על מה שהוקדם חישב לי מדד
צודק.ממש מוזר
בשנה וחצי האחרונות לבד המדד עלה ביותר מעשר אחוז
זה אומר שרק על שנה וחצי הייתם צריכים לשלם יותר מ140,000 ש"ח אז ל3 שנים?!
אם הקבלן מתעכב הרבה זמן בבניה ולא משלם שכירות כי אין לו כסף לא נראה לי שיש על זה ערבות ובינתיים הקונה משלם שכירות ומשכנתא ביחדאם יש ערבות בנקאית על הכסף כפי המתבקש, אז אין בזה שום סיכון.
אז תתבעו אותו במרוכז על פי החוזה ותקבלו.אם הקבלן מתעכב הרבה זמן בבניה ולא משלם שכירות כי אין לו כסף לא נראה לי שיש על זה ערבות ובינתיים הקונה משלם שכירות ומשכנתא ביחד
המדד לא ירד כנראה, הוא ככל הנראה יתמתן.או שלא כדאי כי אם המדד ירד אני מפסיד ששילמתי לפי המדד היקר יותר
לא הבנתי...על תשלומים שישלמתם מוקדם הוא הוסיף מדדים שאחרי עליהם??3 שנים.
הקדמתי תשלום ללא רצונו וגם על מה שהוקדם חישב לי מדד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים