מדהים ומזעזע כאחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1338889:
מנין ההרוגים [חיילים ואזרחים] במבצע "צוק איתן"
הוא: 67 !!!
כמנין האצבעות שהורמו בכנסת בעד חוק הגיוס !!!
כנראה שח"כ יוני שטבון הציל חייל ...
ראוי להפיץ למען דעת כל עמי הארץ כי יש דין ויש דיין !!!‬
מהאזרחים היו מספר לא יהודים, לא?

• הוסף לסימניות
גם מהאצבעות אני מאמין שהיו...

• הוסף לסימניות
יש דין ויש דיין אבל דינים וחשבונות כאלה זה לא אנחנו מחשבים
ונראה לי לא כ,כ במקום, קצת רגישות...
לפחות לא בפומבי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1338889:

בזמן ההצבעה היו שתים שהתלבטו ולבסוף הוכרחו להצביע בעד-כנגד שני הבדואים שנהרגו...יד ה':

• הוסף לסימניות
יהודים זה עם מוכשר. מאז שנחרב ביהמ"ק הם כל הזמן משתוקקים להתקרב, מנסים למצוא יד ה' ואצבע אלוקים וזרוע נטויה בכל מקרה (רק-מה') וארוע... מוצאים גימטיאות, ראשי תיבות, סופי תיבות, צירופי אותיות, דילוגי אותיות...

אני מאמינה שמי שמחפש מוצא, ואין מקרה בעולם- רק צריך להיזהר מהקשרים שאינם תמיד נכונים.

לא מדברת ספציפית על הנ"ל אלא בכלליות.

• הוסף לסימניות
תארו לכם שמישהו היה טוען ש- 67 הרוגים כנגד 67 שנות קיומה של המדינה (66 מלאות + מקצת שנה ככולה) שהחרדים מבעטים בטובה, ולא מכירים באתחלתא דגאולה ששלח לנו ה'.

הייתם מסובבים אצבע על הרקה, והולכים הלאה. נכון?
הייתם מסבירים לו שאף אחד לא יודע חשבונות שמים, ואם לנו ברור שהמדינה היא לא אתחלתא דגאולה, לפי כל גדולי ישראל המקובלים עלינו, שום תרגילי מספרים לא ישכנעו אותנו.

אז למה אתם מצפים שמישהו בצד השני ישתכנע מהטיעון הזה?

• הוסף לסימניות
לא מנסים לשכנע אף אחד בזה ככה התרשמתי. זה בסך הכל תזכורות למי שרוצה להתבונן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1338977:
תארו לכם שמישהו היה טוען ש- 67 הרוגים כנגד 67 שנות קיומה של המדינה (66 מלאות + מקצת שנה ככולה) שהחרדים מבעטים בטובה, ולא מכירים באתחלתא דגאולה ששלח לנו ה'.

הייתם מסבירים לו שאף אחד לא יודע חשבונות שמים, ואם לנו ברור שהמדינה היא לא אתחלתא דגאולה, לפי כל גדולי ישראל המקובלים עלינו, שום תרגילי מספרים לא ישכנעו אותנו.

באיזה טובה החרדים מבעטים באתחלתא דגאולה שמכוניות נוסעות בשבת, שהמדינה מממנת חילולי שבת ותועבה.
ואם הם היו מסובבים על כל דבר את האצבע על הרקה, אז הם לא היו נתפסים לאיזה משפט הדיוטי של נטורי קרתא שאמר על הקבר של עראפת, ואומרים שכל החרדים כך.

• הוסף לסימניות
שייוי משקל
באותו יום שהפסקת אש נכנס לתקפו נולדו בבית חולים סורקה בבאר שבע 67 תינוקות

• הוסף לסימניות
לא החלתא דגאולה, אבל חיים נורמלים שלא רוצחים אנשים מול העינים שלנו, סבתא שלי ראתה שרצחו יהודי באמצע הרחוב בחו"ל, אז לא צריך התחלתא דגאולה בשביל להודות על החיים בארץ, ולא לקטרג בזמן כזה מנין הגיוס וכדו' צרי רגישות בחיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1338999:
באיזה טובה החרדים מבעטים באתחלתא דגאולה שמכוניות נוסעות בשבת, שהמדינה מממנת חילולי שבת ותועבה.

אין צורך לשכנע אותי שהמדינה איננה אתחלתא דגאולה, תודה רבה :)
הסברתי למה חסר טעם לנסות לשכנע מישהו שחושב אחרת מאיתנו ע"י מספרים שאף אחד מאיתנו לא באמת יכול לדעת מה הם מסמלים ומה לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1338889:

ושלושה עשר הרוגי עופרת יצוקה כנגד מי? והרוגי עמוד ענן?
אישית, אותי מדהים ומזעזע כאחד ההתיימרות להבין בחשבונו של עולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1338977:

צודק במאה אחוז. בטח.

זה כנגד זה עשה אלוקים. 67 חכים הצביעו בעד, כדי להוכיח ש-67 שנות קיומה של המדינה הם 67 שנים של כפירה באלוקים חיים, וכנגד זה נלקחו מאיתנו 67 נשמות לכפר על בני ישראל.

ואחתום בתפילה לסיום הגאולה ברחמים (אתחלתא כבר הייתה. לא?!).

גילוי נאות.
הדברים נכתבו באירוניה, בציניות ובדמע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יגואנה;1339016:
לא החלתא דגאולה, אבל חיים נורמלים שלא רוצחים אנשים מול העינים שלנו, סבתא שלי ראתה שרצחו יהודי באמצע הרחוב בחו"ל, אז לא צריך התחלתא דגאולה בשביל להודות על החיים בארץ, ולא לקטרג בזמן כזה מנין הגיוס וכדו' צרי רגישות בחיים

החיים הנורמלים פה שרוצחים הרבה מאוד אנשים מול העיניים, לא רואה שזה הרבה יותר טוב מאשר בחו"ל... כאילו לא נרצחו פה שלושה בחורים כמו כלום לפני כמה שבועות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחד פלוס;1339003:
שייוי משקל
באותו יום שהפסקת אש נכנס לתקפו נולדו בבית חולים סורקה בבאר שבע 67 תינוקות
אני לא יודע מה מתלהבים מהמספר הזה
בסורוקה רוב היולדות הם בדואיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1339237:
אני לא יודע מה מתלהבים מהמספר הזה
בסורוקה רוב היולדות הם בדואיות

וזה סימן ש.....
קדימה, תביאו רעיונות.

ודודיק, התכוונתי להגיב, לא לצלצל.
סליחה אם זה העיר אותך;) אחרי חצות

• הוסף לסימניות
נראה לי שכתבו את זה בציניות.

• הוסף לסימניות
חבל שלא זכור לי מי הצדיק הזה שאמר, שלא כל מה שחושבים - ראוי לומר, לא כל מה שאומרים - ראוי לכתוב, ולא כל מה שכותבים - ראוי להדפיס... (זו תגובה לפתיחת האשכול הזה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמולי;1339048:
ושלושה עשר הרוגי עופרת יצוקה כנגד מי? והרוגי עמוד ענן?
אישית, אותי מדהים ומזעזע כאחד ההתיימרות להבין בחשבונו של עולם.
אל תדאג לסוכני המופתים, תן להם כמה דקות והם ימצאו משהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה