מדוע זה קורה ב'אפטר'?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעביר תיקיית קבצי PNG ל'אפטר', והוא מיבא אותם כרצף של תמונות, כשבעצם אני רוצה שייובאו כקומפוזיציה.
לצד התיקיה מופיע סמל של 3 תמונות עמוקות אחת מהשניה.
אשמח לקבל עצה.
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
כשאת מייבאת את התמונות תבטלי את האפשרות של png sequence.

• הוסף לסימניות
איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
את תראי. בחלון היבוא, תחפשי את האפשרות הזו, ותראי שהיא מסומנת בוי, תורידי את הוי.

• הוסף לסימניות
מצטערת על ההטרחה, אבל אולי חסר לי חלון? אני לא מוצאת את המילים PNG SIQUENCE...
מצרפת חלק מתמונת המסך:
חלון יבוא באפטר.png

• הוסף לסימניות
אולי לא הייתי ברורה, תמחקי את הקובץ הבעייתי ותייבאי מחדש. החלון שאת מראה כרגע זה חלון הפרויקט, ובו אין את האפשרות הזו, אלא רק בחלון שנפתח לך כשאת רוצה לייבא קובץ.

• הוסף לסימניות
תודה! מצאתי את זה!
הבעיה היא, שכשאני גוררת תיקיה מהסייר, אין לי את האפשרות לבחור או לשנות את ההגדרה.
האם יש לזה פיתרון או שעלי ליבא קבצים פתוחים להסתדר איתם?

• הוסף לסימניות
אם זה עושה לך בעיות בגרירה, תייבאי רק דרך התוכנה עצמה.

• הוסף לסימניות
תודה, ברוריה, על המענות ועל הזמן אותו את מקדישה עבורי!
עוד רציתי לשאול, בבקשה:
בעבר, כשגררתי תיקיה ל'אפטר', היא הופיעה ישירות כקומפוזיציה.
כעת, באם אבחר להוריד תיקיה דרך חלון האימפורט, לאחר גרירה הקבצים יופיעו כבודדים ולא כקומפוזיציה. אין אפשרות לבחור את אופן ההורדה.
האם יש אפשרות להחזיר למצב הקודם?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה