עזרה מדוע לא נפתח לי קובץ פרימייר?

• הוסף לסימניות
קובץ שעבדתי עליו אתמול, לא נפתח לי ועולה ההודעה הבאה:
תמונה1.png

• הוסף לסימניות
this project contained a sequence that could not be opened. no sequence preview preset or codec could be associated with this sequence type.

פרויקט זה הכיל רצף שלא ניתן היה לפתוח. לא תצוגה מקדימה רצף מראש או codec יכול להיות משויך עם סוג רצף זה.

• הוסף לסימניות
this project contained a sequence that could not be opened. no sequence preview preset or codec could be associated with this sequence type.

פרויקט זה הכיל רצף שלא ניתן היה לפתוח. לא תצוגה מקדימה רצף מראש או codec יכול להיות משויך עם סוג רצף זה.

תודה על התרגום וההשקעה.
לצערי, עדיין זה לא נותן לי פתרון, מה גורם לבעיה זו? איך פותרים אותה?
מדובר בקובץ שעבדתי עליו אתמול ולא ידועה לי שום בעיה אפשרית.

• הוסף לסימניות
נסי לייבא את הפרוייקט לפרוייקט חדש. אמור לעבוד.

• הוסף לסימניות

לעדכן את google translate שמדובר ב-bad translation

• הוסף לסימניות
נתקלתי באותה בעיה משהו אולי יכול לעזור בעניין זה דחווף!!

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה שאחרי שאני סוגרת ומייצאת את הקובץ של פרמייר הוא שומר לי את הסרטון בצורה טובה
אבל, כשאני באה לפתוח שוב את הקובץ פרמייר הוא כותב משהו מוזר ואז פותח כמו קובץ שגוי
כבר קרה לי 3 פעמים רצוף והייתי צריכה לעבוד מהתחלה ושוב בגלל תיקונים קטנים שהתבקשתי
מי מכיר תופעה כזו?

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה שאחרי שאני סוגרת ומייצאת את הקובץ של פרמייר הוא שומר לי את הסרטון בצורה טובה
אבל, כשאני באה לפתוח שוב את הקובץ פרמייר הוא כותב משהו מוזר ואז פותח כמו קובץ שגוי
כבר קרה לי 3 פעמים רצוף והייתי צריכה לעבוד מהתחלה ושוב בגלל תיקונים קטנים שהתבקשתי
מי מכיר תופעה כזו?
גם לי קרה
הוא כותב על הקובץ משהו בסינית
איך משחזרים את הסרטון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה