מדיה אנקודר הפסיקה לעבוד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני עובד עם פרימייר cs5.5 וקרה לי כבר כמה פעמים, ושוב פעם היום, שהאנקודר הפסיקה לעבוד ולא נפתחת בכלל. מופיעה ההודעה "adobe media encoder stopped working".. מה שעשיתי עד היום זה להסיר ולהתקין מחדש, אבל האמת שזה כבר נמאס ובלתי אפשרי לעבוד כך. מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד לעזור?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תנסו לפתוח דרך הפרימר כלומר לעשות אקספורט ואז לא ללחוץ על האפשרות של היצוא ישירות אלא על
האפשרות השניה.

• הוסף לסימניות
תנסי לנתק את החיבור לאינטרנט, ואז לפתוח את התוכנה, ייתכן שזה הבעיה...
כמה שזה אולי נשמע לא הגיוני אבל מנסיון זה עוזר לפעמים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תנסה למחוק את ההגדרות של התוכנה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים.
איך אני מוחק את הגדרות התוכנה?

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7?

• הוסף לסימניות
לך לAPPDATA
בתוך תיקיית המשתמש שלך.
שם תמחוק את התיקיות ששיכות לאנקודר.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי שם תקיות ששייכות לאנקודר. ודרך אגב appdata שוקלת 0 bytes.
מה אתה אומר?

• הוסף לסימניות
לי זה קרה ב-CS5 וזו בעיה, נסיתי את כל האופציות של מחיקות, תיקונים שידרוגים והתקנה מחדש וזה לא עזר.
כנראה שיש איזה באג באנקודר.

מי שמצליח שיעדכן

• הוסף לסימניות
טוב, אז לידיעתכם. באמת זה עזר. עשיתי חיפוש המילה encoder בכונן c והוא מוצא תיקיה שנמצאת ב users, מה שלא רואים כשנכנסים appdata ומחפשים, כנראה זו תיקיה חסויה.
מוחקים את תוכן התקיה והבעיה נפתרת.
תודה פופקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה