מדיח כלים מדיח. האם כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים במשווק מורשה?

• הוסף לסימניות
חפרתי פה על כל האשכולות של המדיחים
(וואו, חתיכת עבודה)
כל הכבוד לכל נותני המידע, אין לכם מושג כמה זה עוזר!
הגענו להחלטה שמדיח בשרי נשקיעה
ונלך על המלצת של @נירוש מדיח סימנס
SN636X03ME
יקר, אבל לכאורה שווה
מה שכן, יבואן מקביל זול במאות שקלים ממש הפרש (באזור 600 ש"ח לפי מה שמופיע כרגע בזאפ)
מתחיל יבואן מקביל ב 2600 ש"ח
יבואן מורשה 3200

מה אפשר להפסיד אם נזמין יבואן מקביל במדיח?

• הוסף לסימניות
מי אמר לך שהמקביל לא מורשה?
אני הזמנתי מדיח מחנות אחת והוא לא היה והא המליץ לי על דגם אחר שכן יש לו. חיפשתי בזאם ומצאתי יותר בזול וכשאמרתי לו את זה הוא אמר לי שהחנות ההיא בלי שירות של לא זוכר מי. סירבתי למרות זאת ופניתי לשני. כשהגיע המדיח לביתי מה אני רואה? השירות הוא בדיוק של אותה החברה!

• הוסף לסימניות
מה אפשר להפסיד אם נזמין יבואן מקביל במדיח?
תבדקו היטב את רמת האחריות והשרות אצל היבואן המקביל
הרבה פעמים זהו ההבדל המשמעותי בין היבואן הרשמי ללא רשמי
במוצרים אחרים זה גם אביזרים נלווים, במדיח מן הסתם פחות שייך.

• הוסף לסימניות
תחפרו ברשת את הדגם לדעתי תמצאו מחיר טוב עכשיו לקראת סוף השנה הלועזית
וכן יש לי אותו כמעט שנה ואני נהנת ממנו כל יום!!

• הוסף לסימניות
כמו מה למשל?
נניח נינג'ה כוס אחת או שתי כוסות
מכשירים לפנקייק של טפאל - אביזרי עזר
ועוד ועוד
בנוסף לזה משך זמן האחריות ביבוא מקביל בדר"כ הוא יותר קצר
ברימאג בחלק גדול מהמוצרים נותנת שנתיים אחריות ביבוא מקביל זה שנה (פנסוניק, בראון, קנווד ועוד)
במיקסרים זה 5 שנים ו- 10 שנים (קנווד- ברימאג והמתחרים)
במגהצים שנה ושנתיים או שנתיים וחמש (טפאל- ניופאן והמתחרים)
מצלמות שנה ושלוש שנים (ניופאן והמתחרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה