כללי מדעה לעיתון

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערותיכם

אגב, תודה למי שהעלה את התמונה השבוע.

קבצים מצורפים

• NG.jpg
    KB 416.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה. הרוחים והעיטור הראשון שמאלי נראה לי מיותר. אולי יהיה דוקא משהו יפה במרוח גדול ריק?

• הוסף לסימניות
כשראיתי את הכסאות חוף --חשבתי לעצמי באיזה חוף משתשמים בכאלה??
אבל כשראיתי היכן זה אז זה בול...

הייתי נותנת לתמונה במקרה הזה שאין הרבה מלל הרבה יותר מקום,
החלק התחתון מצריך קצת שיפוץ,

אגב--למה אווירה של בית בבית מלון אמורה לגרום לי לבוא?
לא רוצה להרגיש בבית כשאני בבית מלון...רוצה אווירה של בית מלון...

• הוסף לסימניות
יש משהו מרחף מדי בטיפוגרפיה, היא לא מצליחה "להחזיק" את המודעה, והתוצאה היא משהו עדין מדי שעין הקורא תדלג מעליו חיש קל למודעה הבאה...
.
הייתי מתמדת בעיקר בגוש הטקסט המרכזי - שם המלון וכותרת המשנה, ומנסה לתת להם יותר "משקל" בקומפוזיציה. יש דרכים שונות לעשות זאת: צבע, משקל, גודל, ריווח, נגטיב, העמדת הטיפוגרפיה על גבי צורה כלשהי, ועוד. נסי לבחון כמה אפשרויות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;420433:
כשראיתי את הכסאות חוף --חשבתי לעצמי באיזה חוף משתשמים בכאלה??
אבל כשראיתי היכן זה אז זה בול...

הייתי נותנת לתמונה במקרה הזה שאין הרבה מלל הרבה יותר מקום,
החלק התחתון מצריך קצת שיפוץ,

אגב--למה אווירה של בית בבית מלון אמורה לגרום לי לבוא?
לא רוצה להרגיש בבית כשאני בבית מלון...רוצה אווירה של בית מלון...

מצטרף לכל מילה
תוריד את העיטורים ותנסה להגדיל משמעותית את התמונה כדי שבחלק התחתון יהיה יותר עוצמה, אולי להמשיך את רקע החול...

• הוסף לסימניות
"חדרים אחרונים"

• הוסף לסימניות
פארק, התודה בטעות, אבל נסלח לך.
להוריד את העיטורים.
חוף ים, זה לא בדיוק אוירה של בית.

• הוסף לסימניות
בס"ד
רעיון יפה.
אכן ריקנות חובקת את החלק התחתון.. אולי באמת להגדיל תמונה להוסיף מלל מפתה
בהצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה