- הוסף לסימניות
אני מחפשת מדפסת הכי חסכונית שיכולה להיות....
שתהיה גם לשחור לבן גם צבעונית
פלוס פקס וסורק
מה מומלץ?
תודה
פלוס פקס וסורק
מה מומלץ?
תודה
אני מציעה לך מדפסת פירמה hp תבררי אצלהם איזה דגם בקשר לחסכון תלוי מה לי יש כברכמה שנים דגם 3835 שלא יקר ולצורך ביתי הוא מספיק טוב בהצלחהאני מחפשת מדפסת הכי חסכונית שיכולה להיות....
פלוס פקס וסורק
מה מומלץ?
תודה
זה מדפסת דיו או לייזר?אני מציעה לך מדפסת פירמה hp תבררי אצלהם איזה דגם בקשר לחסכון תלוי מה לי יש כברכמה שנים דגם 3835 שלא יקר ולצורך ביתי הוא מספיק טוב בהצלחה
דיו.זה מדפסת דיו או לייזר?
ממש ממש לא נכון!!HP מנסיון הוא לא שווה - לא עובד טוב עם טונרים ודיו תואמים, והמקוריים מאוד יקרים!!!. גם השירות על הפנים...
בראדר - עובד עם כל התואמים שמאוד זולים, שירות לא הכי טוב...
לא יודע מה זה ידע טוב,ממש ממש לא נכון!!
מידע טוב בתחום.
תקשיבי ברור שככל שתעלי במחיר המדפסת כלומר בדגמים היותר יקרים, זה מספיק ליותר כמות של דפים וכן מהירות הדפסה.אני רוצה מדפסת שתהיה חסכונית
שההדפסה תצא מאד זול
וגם שתהיה חזקה
וגם צבעוני ש.ל פקס וסורק
יש כזה דבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים