מדפסת ביתית

• פותח הנושא piku
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזו מדפסת מומלצת לשימוש ביתי?
עדיפות לייזר(האם קיימת גם הזרקת דיו?).
מהי מהירות ההדפסה?
לכמה דפים מספיקה תכולת הטונר בהדפסה סטנדרטית?
מימדים: גובה רוחב ועומק

עלויות: רכישה וטונר
בקיצור, כל מה שאתם יכולים להציע.

יש לי עדיפות ל-HP אבל אשמח לשמוע גם דעות אחרות.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אלו צרכים? כבר ציינתי שזה להדפסות ביתיות פשוטות.
פעמיים בשנה יש הדפסה של מאתיים עמודים ברצף ולכן חשוב לי מהירות וטונר בעל קיבולת. כל שאר ההדפסות סטנדרטיות.
נראה לי שמספיק שחור לבן.
אה, אולי עדיף כמה שיותר קומפקטית.
ו...זה יכול להיות מכשיר משולב(יש משהו אחר כיום?)

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
HP4500 או HP 6500 עושות את העבודה. (וכמובן.. בלי אחריות, לדעתי לכל המדפסות הביתיות, אחרי שנה צצות בעיות, אבל הדגמים האלו הם יחסית זולים ונוחים לעבודה קטנה שוטפת.)
אבל הדפסת מאתיים עמודים פעמיים בשנה, במדפסות הביתיות האלו, יקח לך המון זמן !, יכול להיות שיהיה עדיף לך לקחת את הקבוץ על דיסק און קיי וללכת לשכן או לדפוס שיש לו לייזר וידפיס את זה בכמה דקות.

• הוסף לסימניות
רק לייזר, יש ל-HP קומפקטיות במחיר מוזל, אני מדפיסה הרבה מאוד עמודים ומרוצה מאוד
גם לילדים אני מדפיסה בלי חשבון, לעומת מדפסות אחרות שכל רגע נגמר הצבע וכו..
מדפסות משולבות הן בד"כ גדולות יותר ותופסות מקום גדול יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;753931:
רק לייזר, יש ל-HP קומפקטיות במחיר מוזל, אני מדפיסה הרבה מאוד עמודים ומרוצה מאוד
גם לילדים אני מדפיסה בלי חשבון, לעומת מדפסות אחרות שכל רגע נגמר הצבע וכו..
מדפסות משולבות הן בד"כ גדולות יותר ותופסות מקום גדול יותר.
איזה דגם יש לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה